Arbeidsrechtelijke maatregelen in corona-tijd

Arbeidsrechtelijke maatregelen in corona-tijd

NOW-1, NOW-2, TOGS, TOZO en TOFS

Wanneer u op zoek bent naar een volledig geactualiseerde bespreking van de arbeidsrechtelijke maatregelen die vanwege de coronacrisis door de Rijksoverheid zijn opgesteld, dan biedt deze publicatie uitkomst. Naast een verhelderend overzicht van voorwaarden en wijzigingen aangaande deze regelingen, helpen de commentaren u de vertaalslag naar de praktijk te maken. De coronacrisis heeft grote gevolgen voor onze economie. Ook zorgt een crisis van deze omvang voor veel onzekerheden op arbeidsrechtelijk gebied. Arbeidsrechtelijke maatregelen in corona-tijd biedt een heldere en volledige bespreking van de vier officiële subsidieregelingen die de Rijksoverheid opstelde om tegemoet te komen aan de financiële gevolgen van de coronacrisis. Het praktisch commentaar, waarmee de auteur de regelingen voorziet, maakt deze titel uniek in zijn soort. Per regeling komen de volgende thema#s in logische opeenvolging aan bod: De ontstaansgeschiedenis van elk van de vier regelingen in kwestie (NOW-, TOGS, TOZO- en de TOFA-regeling); Een overzicht van de wijzigingen die in de loop van de maanden zijn aangebracht; Een specificatie van de exacte voorwaarden gesteld aan deze regelingen. Deze publicatie biedt bij uitstek de meest geactualiseerde informatie omtrent de definitieve subsidie-aanvragen van najaar 2020 en resterende subsidie-uitkeringen. Zo krijgt u op overzichtelijke wijze inzicht in de exacte voorwaarden die aan de aanvragen gesteld worden om resterende uitkeringen te kunnen ontvangen. Uiteraard treft u hierbij ook op welke wijze de definitieve aanvragen plaats dienen te vinden. De complete en tegelijkertijd toegankelijke benadering van dit onderwerp maakt Arbeidsrechtelijke maatregelen in corona-tijd zowel geschikt voor ondernemers, als voor juridisch professionals, adviseurs en overheidsfunctionarissen. Bent u zelf ZZP#er of DGA? Dan vormt deze titel een uitstekende informatiebron voor al uw praktische vragen omtrent deze vorm van subsidieregelingen. Daarnaast is de publicatie zeer geschikt als naslagwerk voor adviseurs en overheidsfunctionarissen. Bovendien biedt de titel voor juridisch professionals houvast in zaken omtrent subsidieregelingen in corona-tijd.

€ 35,00

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
Nieuw Winkel € 35,00

We streven naar voor 15:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL

Vandaag besteld, vandaag in huis.

U betaalt hiervoor geen extra kosten, maar het standaard verzendtarief

Reserveren en ophalen op het Rokin.

Nieuw Externe leverancier € 35,00

Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis.

Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL

ISBN
9789013160130
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.
Druk vanaf
1e
Verschenen
21-09-2020
Taal
Nederlands
Bindwijze
Paperback
Rubriek
Arbeids- en sociale zekerheidsrecht

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Let op: vanwege grote drukte bij PostNL kan de levertijd momenteel helaas langer zijn dan u van ons gewend bent.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema