Privacy- en gegevensbeschermingsrecht

Privacy- en gegevensbeschermingsrecht

AVG, UAVG en andere privacywetgeving

Reeks: Tekst & Commentaar

In dit Tekst <(>&<)> Commentaar-deel zijn AVG en UAVG voorzien van glashelder commentaar en aangevuld met diverse aanverwante wetten, verdragen en bepalingen. Met ingang van deze 7e druk is de uitgave specifiek toegespitst op het privacy- en gegevensbeschermingsrecht, een thema dat de afgelopen jaren in toenemende mate aan belang heeft toegenomen. Tekst <(>&<)> Commentaar Privacy- en gegevensbeschermingsrecht vormt dé kennisbron bij uitstek voor een korte en overzichtelijke uitleg van de geldende wettekst. Inclusief de belangrijkste rechtspraak en waar nodig aangevuld met literatuurverwijzingen. Onmisbaar voor een eerste oriëntatie op een nieuwe zaak, een advies of processtukken. Gebruikers waarderen de serie vanwege de betrouwbaarheid en actualiteit. In combinatie met de online versie of WebApp is de actualiteit nog groter. U vindt in deze druk de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en Uitvoeringswet Algemene verordening gegevensbescherming (UAVG) met verhelderende uitleg. Het overzicht wordt compleet gemaakt door de teksten van uiteenlopende verdragen en bepalingen die van belang zijn voor het privacyrecht. Zo bevat de uitgave de voor privacy- en gegevensbeschermingsrecht meest relevante bepalingen uit: De Grondwet; Het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM); Het Handvest van de grondrechten van de Europese Unie (EU Handvest). Nieuw opgenomen in deze druk is de Wet politiegegevens (Wpg) met de voor Tekst <(>&<)> Commentaar bekende overzichtelijke commentaren. Het commentaar op de bepalingen uit hoofdstuk 11 van de Telecommunicatiewet, die betrekking hebben op onder andere cookies en telemarketing, zijn gehandhaafd en geactualiseerd. Deze druk is weer helemaal up to date ten aanzien van wetgeving, jurisprudentie en literatuur. Deze nieuwe, zevende druk bevat niet langer het telecommunicatierecht. Dit heeft geleid tot een titelwijziging: Tekst <(>&<)> Commentaar Privacy- en gegevensbeschermingsrecht. De voornaamste reden voor deze koerswijziging is de toenemende behoefte van juristen aan een goede uitleg van de gegevensbeschermingsregels. De toespitsing op het privacy- en gegevensbeschermingsrecht maakt dit Tekst <(>&<)> Commentaar- deel het ultieme naslagwerk voor juristen die zich snel willen verdiepen in dit dynamische rechtsgebied.

€ 160,00

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
Nieuw Winkel € 160,00

We streven naar voor 15:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL

Vandaag besteld, vandaag in huis.

U betaalt hiervoor geen extra kosten, maar het standaard verzendtarief

Reserveren en ophalen op het Rokin.

Nieuw Externe leverancier € 160,00

Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis.

Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL

ISBN
9789013156423
Uitgever
Wolters Kluwer Nederland B.V.
Druk vanaf
7e
Verschenen
05-01-2021
Taal
Nederlands
Bindwijze
Gekartonneerd
Rubriek
Ondernemingsrecht

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Let op: vanwege grote drukte bij PostNL kan de levertijd momenteel helaas langer zijn dan u van ons gewend bent.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema