inburgering A1

inburgering A1

studieboek Nederlands leren

Dit pakket is het beste begin van uw inburgering. Dit pakket is gemaakt door Ad Appel en Kirsten Verpaalen. U leert hiermee Nederlands tot en met taalniveau A1. Het pakket is geschikt voor zelfstandig studeren, voor studeren samen met een begeleider en voor gebruik op een school. Alle oefeningen hebben duidelijke instructies. U leert de duizend meest gebruikte Nederlandse woorden. De woorden en zinnen zijn geïllustreerd met foto’s. Elke les biedt woorden en zinnen aan met behulp van alledaagse thema’s, zoals het huis, de familie, de school, het werk en de Nederlandse cultuur. U studeert volgens de beproefde methode van luisteren en nazeggen. U leert niet alleen de betekenis van de woorden, maar u oefent ook de uitspraak. U vindt in het boek ook leesteksten en luisterteksten. U leert met deze teksten op een leuke, natuurlijke manier de structuur en grammatica van de Nederlandse taal. Alle audio van de luisteroefeningen staat op www.inburgeringA1.nl. Een speciaal onderdeel zijn animatiefilms met korte luisterverhalen op ons YouTube kanaal. U zult met deze methode snel meer begrijpen dan u denkt! Het materiaal is sinds 2010 getest. Het materiaal wordt gebruikt door mensen die in het buitenland wonen en daar op de Nederlandse ambassade hun eerste inburgeringsexamen moeten doen. Ook mensen die in Nederland beginnen met Nederlands leren, zoals vluchtelingen en expats, gebruiken dit materiaal. We hebben in dit boek veel eigentijds materiaal samengebracht. Wij wensen u succes en veel plezier met het leren van Nederlands.

€ 41,95

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
Nieuw Winkel Rokin € 41,95

We streven naar voor 23:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL

Vandaag besteld, vandaag in huis.

U betaalt hiervoor geen extra kosten, maar het standaard verzendtarief

Reserveren en ophalen op het Rokin.

Nieuw Externe leverancier € 41,95

We streven naar voor 23:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL

ISBN
9789081548861
Uitgever
Appel
Druk vanaf
1e
Verschenen
06-12-2019
Taal
Nederlands
Bladzijden
364 pp.
Bindwijze
Paperback
Rubriek
Voortgezet onderwijs

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Let op: vanwege grote drukte bij PostNL kan de levertijd momenteel helaas langer zijn dan u van ons gewend bent.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema