De Churchill factor

De Churchill factor

hoe één man geschiedenis schreef

'De Churchillfactor' van Boris Johnson is essentieel voor iedereen die wil weten hoe een groot leider eruitziet. Vijftig jaar na de dood van Winston Churchill onderzoekt Boris Johnson, auteur en burgemeester van Londen, de 'Churchillfactor'. Wat maakte Churchill, een van de belangrijkste leiders van de twintigste eeuw, zo uniek en briljant? Churchill was een gevierd journalist, een geweldige redenaar én hij won de Nobelprijs voor de Literatuur. Hij werkte hard, was moedig en kordaat. Zijn ruimdenkendheid maakte hem een pionier in de gezondheidszorg, het onderwijs en de sociale zekerheid, hoewel hij altijd onverbeterlijk politiek incorrect bleef. Boris Johnson ontrafelt in 'De Churchillfactor' het meer dan levensgrote beeld dat we van Churchill hebben. Boris Johnson werd in mei 2008 verkozen tot burgemeester van Londen. Hiervoor was hij hoofdredacteur van het tijdschrift 'The Spectator', lid van het Engelse parlement en minister van Kunst. dwarsligger® 401

Verkocht

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
ISBN
9789049804589
Uitgever
Dwarsligger®
Druk vanaf
1e
Verschenen
21-04-2016
Taal
Nederlands
Bladzijden
936 pp.
Bindwijze
Paperback
Rubriek
Moderne Geschiedenis

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema