Dutch women don t get depressed

Dutch women don t get depressed

hoe komen vrouwen zo stoer

Dutch women don't get depressed is het nuchtere Nederlandse antwoord op French women don't get fat (want dat is ook niet waar). Het is de bijsluiter bij de Nederlandse vrouw, met essentiële informatie voor de vrouwen zelf en voor elke man die er met één samenleeft. U kent ze wel: vrouwen die door weer en wind fietsen, volle boodschappentassen aan het stuur, kinderen achterop. Hollandse stortbuien? Geen probleem, met een kekke regencape redden ze zich goed. Nee hoor, er hoeft heus geen man aan te pas te komen om de helpende hand te bieden. Ze kunnen alles zelf. Ze zijn ondernemend, praktisch, ruimdenkend, modern... Je hoeft ze niets wijs te maken. Ze hebben de touwtjes stevig in handen. En ze hebben ook nog eens gevoel voor humor. Denken ze. Maar veel mensen zien dat anders. De typische Nederlandse vrouw? Die heeft wel een soort natuurlijke schoonheid, maar ze kleedt zich niet erg elegant, kan niet koken en is niet zo geëmancipeerd als ze zelf denkt. Op het werk bereikt ze de top niet, want ze werkt parttime. Ze kan de boel thuis nou eenmaal moeilijk aan haar man overlaten; die begrijpt niet eens hoe hij het vaatdoekje moet uitknijpen. Tikje naïef is ze wel, de Nederlandse vrouw. Maar ook stoer en grappig. Toch? Om erachter te komen wat Nederlandse vrouwen nou zo bijzonder maakt, en hoe dat zo is gekomen, interviewde Ellen de Bruin bekende en onbekende wereldreizigers, psychologen, sociologen, historici en andere deskundigen, onder wie Matthijs van Boxsel, Johannes van Dam, Marlies Dekkers, Wilfried de Jong, Yvonne Kroonenberg, Jan Latten, Mariska Majoor en Herman Pleij. Ellen de Bruin is redacteur van NRC Handelsblad.

€ 5,00

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
Tweedehands
Goed
Winkel € 5,00

We streven naar voor 16:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Vandaag besteld, vandaag in huis.

Gratis binnen de ring van Amsterdam.

Reserveren en ophalen op het Rokin.

ISBN
9789025414269
Uitgever
Atlas Contact, Uitgeverij
Druk vanaf
2e
Verschenen
17-04-2007
Taal
Nederlands
Bladzijden
176 pp.
Bindwijze
Paperback
Rubriek
Vrije tijd en hobby algemeen

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema