Vergeven

Vergeven

Een moedige keuze voor innerlijke vrede

Als we vergeven en vergeving krijgen, verandert dat ons leven altijd. De zoete beloften van vergeving worden altijd nagekomen. En we krijgen de gelegenheid een nieuwe start voor onszelf en voor de wereld te maken. Vergeving is het middel waarmee je iets dat kapot is gegaan, heel kunt maken. Het pakt je gebroken hart en herstelt het. Het pakt je verstrikte hart en bevrijdt het. Het pakt je door schaamte en schuldgevoelens aangetaste hart en laat het terugkeren in zijn oorspronkelijke, onbedorven staat. Vergeving geeft je hart de onschuld terug die je eens kende, een onschuld die je de vrijheid gaf om lief te hebben. Niemand wil leven met boosheid, wrok, schaamte- en schuldgevoelens. Vijandigheid en schuldgevoelens werken stress en een slechte gezondheid in de hand. Vergeving is een wezenlijke voorwaarde om dit soort gevoelens echt te kunnen genezen. Een bron van inspiratie was voor de auteur o.a. Een cursus in wonderen, daarnaast mediteerde zij veel om zodoende haar bewustzijn en
begrip te kunnen ontwikkelen. Het boek bevat vele oefeningen, gemarkeerde gedeelten met vragen die je jezelf kunt stellen, 'gedachtekiemen' en maakt ook gebruik van visualisaties.

€ 8,00

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
Tweedehands
Goed
Winkel € 8,00

We streven naar voor 23:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Vandaag besteld, vandaag in huis.

U betaalt hiervoor geen extra kosten, maar het standaard verzendtarief

Reserveren en ophalen op het Rokin.

ISBN
9789020264678
Uitgever
VBK Media
Druk vanaf
1e
Verschenen
01-01-1997
Taal
Nederlands
Bladzijden
263 pp.
Bindwijze
Paperback
Rubriek
Psychologie

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Let op: vanwege grote drukte bij PostNL kan de levertijd momenteel helaas langer zijn dan u van ons gewend bent.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema