Mindful zelfcompassie: handboek voor professionals

Mindful zelfcompassie: handboek voor professionals

De officiële handleiding voor trainers van het programma voor mindful zelfcompassie
Het Mindful Zelfcompassie (MSC) programma biedt krachtige instrumenten om met de uitdagingen van het leven om te gaan en emotioneel welbevinden te bevorderen. Dit handboek beschrijft de theorie, de training en het unieke leerplan van MSC.
Christopher Germer en Kristin Neff zijn de ontwikkelaars en internationale leraren van msc. In deze handleiding laten ze met veel voorbeelden zien hoe je contact legt met de deelnemers, hoe je oefeningen begeleidt, en hoe het inquiry-proces kan verlopen. Ook leer je hoe je het groepsproces kunt faciliteren en zelf een compassievolle trainer kunt zijn. De acht msc-sessies van het programma en de bijbehorende retraite worden stap voor stap besproken. Het laatste deel van het boek beschrijft hoe je zelfcompassie in psychotherapie kunt integreren. Bij dit boek horen geleide meditaties met audio-downloads.
Het boek is bedoeld voor professionals die geïnteresseerd zijn in het beoefenen van en het training geven in zelfcompassie ten behoeve van psychisch welbevinden. Let wel, dit boek is de officiële handleiding voor trainers van het MSC-programma, maar is niet bedoeld als vervanging van een formele MSC-trainersopleiding.

Christopher Germer is klinisch psycholoog en doceert psychiatrie aan Harvard Medical School. Van hem verscheen eerder bij Nieuwezijds Mindfulness en zelfcompassie. Kristin Neff is hoogleraar Human Development and Culture aan de universiteit van Texas in Austin. Zij schreef eerder het boek Zelfcompassie. Samen schreven de auteurs het eerder bij Nieuwezijds verschenen Werkboek mindful zelfcompassie.

€ 59,95

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €17,50 aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
Nieuw Externe leverancier € 59,95

Afwijkende levertijd: 1 tot 2 werkdagen.

ISBN
9789057125225
Uitgever
Nieuwezijds b.v., Uitgeverij
Druk vanaf
1e
Verschenen
20-01-2021
Taal
Nederlands
Bladzijden
495 pp.
Bindwijze
Paperback
Rubriek
Psychotherapie

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 17,50. 

Bij bestellingen onder de € 17,50 bedragen de verzendkosten €2,95.

Voor verzending naar België wordt € 2,95 gerekend. De verzenkosten van tweedehands boeken bedragen € 2,95.

Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.

Let op: vanwege grote drukte bij PostNL kan de levertijd momenteel helaas langer zijn dan u van ons gewend bent.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema