Het Matje + cd

Het Matje + cd

zingevings fitness

Het Matje. Zingevingsfitness voor mensen die hun eigen richting willen bepalen. Het Matje is een optimistisch en relativerend boek over zingeving. Het roept je op het matje – en dat is zeker geen straf. Op je matje ontdek je wat jouw eigen richting is en kom je werkelijk tot leven. De optimistische boodschap is: je bent er nooit meer dan een enkele stap van verwijderd. De schrijvers sporen hun lezers aan tot dagelijkse zingevingsfitness: “iedereen kan het leren en je hoeft er niet eens bij te bewegen”. Ze willen de uitdrukking “die staat echt op zijn matje” aan de taal toevoegen. Mandela, Maxima en Ali B. staan er al op. Mensen die dat ook over zichzelf gezegd willen hebben, moeten dit boek lezen. Het is het startpunt waarnaar ze zoeken. Het Matje bevat unieke oefeningen (op een bijgevoegde cd) en is rijk geïllustreerd. Het is daarmee niet alleen een prettig leesbaar boek geworden, maar ook een cadeau-idee. Over de schrijvers. Korrie de Vet (1955) is zingever, therapeut en leraar. Ze gaf twaalf jaar les aan de Holos academie en begon daarna haar eigen praktijk. Tom Kniesmeijer (1961) is psycholoog en strategisch adviseur. Tom schreef ook ‘de Seizoenen van de Tijdgeest’ en is initiator van de jaarlijkse TrendRede. “Ik werd op het matje geroepen. Gelukkig stond er ‘welkom’ op.” Loesje. Het Matje spoort je aan tot zingevingsfitness: “Iedereen kan het leren en je hoeft er niet eens bij te bewegen”. Is Het Matje de proloog van De Creatiespiraal (Marinus Knoope)? Tom Kniesmeijer: “In de jaren die ik lid van het Creatiebestuur was, hoorde ik vaak de opmerking: “Ik snap de Creatiespiraal wel, maar kan de ingang niet vinden”. Het Matje is eigenlijk te beschouwen als het startpunt. De Creatiespiraal wijst de weg van wens naar werkelijkheid, op het matje vind je jouw wens.” Korrie de Vet: Bewust worden van wie je bent en hoe je in het leven staat levert altijd weer nieuwe groeimogelijkheden op. Door wat je bewust ervaart, kom je erachter dat er mogelijkheden zijn: je kunt dingen anders doen dan je geleerd hebt. Hierdoor geef je jezelf de kans om te ontwikkelen. Over Boeddha.. Afreizen naar India en in kleermakershouding op een berg gaan zitten in een poging Boeddha te begrijpen, het mag natuurlijk en het kan heel plezierig zijn, maar het hóeft niet. Boeddha heeft het denkwerk al eeuwen geleden voor je verricht. Je hoeft zijn gedachten dus niet stuk voor stuk letterlijk na te denken. Waar je ook bent en wat je ook leest, je moet nog steeds de confrontatie met jezelf aan om erachter te komen wat jou tot leven brengt.

€ 10,00

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
Tweedehands
Goed
Winkel Rokin

Incl. CD

€ 10,00

We streven naar voor 23:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Vandaag besteld, vandaag in huis.

U betaalt hiervoor geen extra kosten, maar het standaard verzendtarief

Reserveren en ophalen op het Rokin.

ISBN
9789081771108
Uitgever
Vrije Uitgevers, De
Druk vanaf
1e
Verschenen
05-10-2011
Taal
Nederlands
Bladzijden
140 pp.
Bindwijze
Gekartonneerd
Rubriek
Spiritualiteit algemeen
Illustraties
Berry van Gerwen

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Let op: vanwege grote drukte bij PostNL kan de levertijd momenteel helaas langer zijn dan u van ons gewend bent.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema