Nomnomnom

Nomnomnom

Eet jezelf gelukkig in 50 grenzeloze recepten

Het leven is al moeilijk genoeg, eten moet fijn en leuk zijn, aldus Dorothy Porker. Haar gerechten zijn origineel, vol van smaak en staan meestal in een half uur op tafel; haar sprankelende, funky foto's zijn verrassend en niet zelden humoristisch. De recepten zijn met én zonder vlees, voor de grote, kleinere of zoete trek. Stuk voor stuk een feest op je bord en wat Dorothy betreft geschikt voor elk moment van de dag. Denk aan een Koreaans geïnspireerde tosti met gemarineerd spek en mozzarella, een zomerse cobb salad met rood fruit en blauwe kaas of een After Eight Oreo Pie. Maar ook snelle pastasauzen waarmee je eindeloos kunt variëren en het gerecht waarmee het ooit allemaal begon: lasagne.

De foodblogs en prikkelende beelden van Dorothy Porker, ook bekend als Vette Sletten, werden in korte tijd populair, onder andere bij foodprofessionals als Hiske Versprille, Ronald Giphart en Meneer Wateetons. Met een verfrissende kijk en gevoel voor compositie en kleur maakt ze van Nomnomnom een kookboek om je vingers bij af te likken. Met een voorwoord van Vanja van der Leeden, auteur Indorock (Gouden Kookboek 2019).

'Ik ben Dorothy Porker gaan volgen vanwege haar opmerkelijke gerechten, haar originaliteit, haar humor en haar culinaire brille. Nooit spijt van gehad. Fijn dat er nu eindelijk een boek is.'
Ronald Giphart

'Als je die geweldige, bijzondere en geestige foto's van Dorothy Porkers gerechten ziet, krijg je zo'n honger dat je meteen naar het fornuis rent om ze zelf te koken!'
Sylvia Witteman

'Dit is het enige Nederlandse blog dat ik religieus volg, vanwege 1. vet grappig 2. onweerstaanbaar lekker 3. supermooie foto's. En hoe heb ik ooit een leven gehad zónder linguine met gochujang, room, kaas, en extra kaas; of knapperig tofugehakt met miso? Dat ís geen leven, is het antwoord.' Hiske Versprille

'Heel, heel, soms stuit je op een foodblog dat echt vernieuwend is. Dit decennium was dat Vette Sletten.'
Meneer Wateetons

'Dorothy knows wassup! Ik ben gek op haar humoristische maar kritische blik op eten. Goed om te zien dat iemand in deze tijd zo onderzoekend en vernieuwend kan zijn.'
Per, 24 Kitchen/De Toko, Rotterdam

€ 24,99

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
Nieuw Winkel Rokin € 24,99

We streven naar voor 23:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL

Vandaag besteld, vandaag in huis.

U betaalt hiervoor geen extra kosten, maar het standaard verzendtarief

Reserveren en ophalen op het Rokin.

Nieuw Externe leverancier € 24,99

We streven naar voor 23:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL

ISBN
9789046827611
Uitgever
Fontaine Uitgevers
Druk vanaf
1e
Verschenen
17-08-2021
Taal
Nederlands
Bladzijden
160 pp.
Bindwijze
Gekartonneerd
Rubriek
Kookboeken

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Let op: vanwege grote drukte bij PostNL kan de levertijd momenteel helaas langer zijn dan u van ons gewend bent.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema