De laatste weerwolf

De laatste weerwolf

Glen Duncan
De laatste weerwolf

‘Een prachtboek. Beestachtig, verontwaardigd, gestoord wolfsgehuil. Een sexy, bloederige roman die je in één adem uitleest, prachtig geschreven en ongemeen spannend, een roman die de romp uit het horrorgenre rukt om iets te creëren dat meeslepend en majestueus geheel op zichzelf staat.’ Nick Cave


Jacob Marlowe is zijn levenslust kwijt. Hij is de laatste van zijn soort. Hij wordt gekweld door zijn verleden, door eeuwen van decadentie en losbandigheid en door de eisen van zijn maanzieke honger. Zijn vijanden maken jacht op hem, vastbesloten hem te doden. Jack wil niet langer op de vlucht zijn en besluit zich tijdens de eerstvolgende volle maan over te geven.
Maar wanneer hij de dagen tot zijn zelfgekozen dood aan het aftellen is, zorgt een onverwachte ontmoeting ervoor dat het leven weer veel waard wordt. Gevaarlijk veel.

De laatste weerwolf is sexy, bloederig en geestig en subliem geschreven.

‘Ik zou kunnen zeggen dat De laatste weerwolf intelligent, opwindend, grappig, ontroerend, prachtig geschreven en een genot om te lezen is en dat is allemaal waar. Maar het zou ook een dieptreurig understatement zijn van dat wat Glen Duncan met deze buitengewone roman heeft gepresteerd. Het enige nuttige dat u van mij hoort is een simpele aansporing: lees niet mijn woorden, maar deze roman. Vertrouw me maar. U zult er geen spijt van krijgen.’ Scott Smith, auteur van Een simpel plan

Glen Duncan (1965) studeerde filosofie en literatuur. De Times Literary Supplement noemde hem als een van de ‘twintig beste jonge romanschrijvers’. De laatste weerwolf is Duncans internationale doorbraak.

Verkocht

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
ISBN
9789045802039
Uitgever
Luitingh-Sijthoff
Druk vanaf
1e
Verschenen
22-03-2011
Taal
Nederlands
Bladzijden
319 pp.
Bindwijze
Paperback
Rubriek
Literatuur

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema