Geraakt door Jezus

Geraakt door Jezus

Verhalen over de vertoning van de film Jesus over de hele wereld

Geraakt door Jezus op Borneo sprak een oude dame me aan. Ze zei: “Toen ik een klein meisje was, heb ik over Jezus gehoord, maar ik wist niet hoe je Hem kon aannemen. Met deze film hebt u me duidelijk gemaakt hoe ik Hem kan uitnodigen om in mijn leven te komen. Ik ben zo gelukkig en ik wil u zeggen dat ik vanavond mijn deur heb opengezet”. Ik keek dat kleine dametje eens aan. Zij was 80 jaar oud, ongeveer anderhalve meter groot, had een gezicht vol rimpels en een flinterdunne huid. Maar haar gezicht straalde. Nu wist zij dat zij eeuwig leven had. In dit boek nodigen wij u uit mee op reis te gaan en de spannende en bemoedigende verhalen rond de vertoning van de film Jesus over de hele wereld mee te beleven. Vanaf het ontstaan van deze unieke verfilming van het Lucas-evangelie tot en met de vertoning ervan – op de Iraakse nationale televisie – aan een islamitische nomadenstam in Nigeria – in een concertzaal in Stalins geboorteplaats – aan wanhopige vluchtelingen in Zuid-Afrika Lees hoe mensen in allerlei culturen en omstandigheden geraakt worden door het Evangelie. En hoe hun levens daardoor ingrijpend veranderen! Paul Eshleman, de auteur van dit boek, is directeur van “The Jesus Film Project” van Campus Crusade for Christ (in Nederland bekend onder de naam Agape). De film Jesus wordt door vele zendingsorganisaties ingezet om het evangelie te verkondigen. De film is in meer dan 500 talen vertaald. Hij werd in 223 landen vertoond en gezien door 2 miljard mensen.

€ 5,00

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
Tweedehands
Goed
Winkel Rokin € 5,00

We streven naar voor 23:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Vandaag besteld, vandaag in huis.

U betaalt hiervoor geen extra kosten, maar het standaard verzendtarief

Reserveren en ophalen op het Rokin.

ISBN
9789070579456
Uitgever
Agape
Taal
Nederlands
Bladzijden
110 pp.
Bindwijze
Paperback
Rubriek
Film en Televisie

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Let op: vanwege grote drukte bij PostNL kan de levertijd momenteel helaas langer zijn dan u van ons gewend bent.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema