Portugees direct voor gevorderden

Portugees direct voor gevorderden

cursusboek

Portugees Direct
voor gevorderden
De eerste boeken van de serie portugees Direct (een tekstboek en een oefenboek,beide voor beginners) bieden een basiskennis van de portugese taal met uitgebried oefendtof.in dit boek,portugees Direct voor gevorderden,wordt dieper ingegaan op een aantal onderdelen van dat basispakket en komen ook andere belangrijke elemente van het portugees aan de orde,zoals de diverse vormen van de veelgeruikte subjunctief(de aanvoegende wijs).Ook in dit deel voor gevorderen wordt informatie verstrekt over de specifieke kenmerken van het Braziliaanse Portugees.portugees Direct voor gevorderen is zowel een takst.als een oefenboek.Nieuw is het gebruik van uitsuitend 'echte' teksten,zoals artikelen,columns en interviews die verschenen zijn in de portugees pers.Het boek bestaat uit twaalf lessen,met achterin extra oefenmateriaal.Elke les bevat grammaticale elementen,conversatie,vocabulaire en kennis van land en volk.De stof is gerangaschikt aan de hand van thema's.verder bevat het boek herhallessen en een cd met luistermateriaal.
Fernando ven io is verbonden aan de vakgroep Europese Studies van de Universiteit van Amsterdam.Hij is tevens auteur van de boeken Boa Sorte,Diga l portugees Direct voor beginners,Basisgrammatica portugees en Basiswoordenlijst portugees.

€ 41,50

Waarom bestellen bij Scheltema?

Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Sinds 1853 de mooiste boekhandel van Nederland!

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
Nieuw Winkel € 41,50

Voor 16:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL

Vandaag besteld, vandaag in huis.

Gratis, binnen de ring van Amsterdam

Reserveren en ophalen op het Rokin.

ISBN
9789046900178
Uitgever
Coutinho
Druk vanaf
1e
Verschenen
01-01-2006
Taal
Nederlands
Bladzijden
285 pp.
Bindwijze
Paperback
Rubriek
Talen algemeen

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema