1650

1650

Bevochten eendracht

1650 Bevochten eendracht is de eerste dwarsdoorsnede van de Nederlandse cultuur tegen een Europese achtergrond. Als ijkpunt daarvoor is het jaar 1650 gekozen, toen de Vrede van Munster net getekend was en de Republiek der Verenigde Nederlanden de oogst van de oorlog kon binnenhalen.
1650 Bevochten eendracht beschrijft niet alleen de successen, mogelijkheden en beloften van de Republiek, maar ook de interne spanningen tussen de gewesten, partijen en sociale groepen, de religieuze stromingen, esthetische impulsen en intellectuele opinies, die de cultuur in beweging hielden en 1650 tot een keerpunt maakten.
1650: Bevochten eendracht verschijnt als eerste deel in de reeks Nederlandse cultuur in Europese context, die een beeld geeft van de Nederlandse samenleving in heden en verleden. Culturele relaties tussen Nederland en de overige landen staan hierbij centraal. Nederlandse cultuur in Europese context verschijnt in het kader van het gelijknamige prioriteitsprogramma van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO).

€ 20,00

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
Tweedehands
Goed
Winkel € 20,00

We streven naar voor 23:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Vandaag besteld, vandaag in huis.

U betaalt hiervoor geen extra kosten, maar het standaard verzendtarief

Reserveren en ophalen op het Rokin.

ISBN
9789012086219
Uitgever
Sdu
Druk vanaf
1e
Taal
Nederlands
Bladzijden
704 pp.
Bindwijze
Linnen band met stofomslag
Rubriek
Geschiedenis algemeen

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Let op: vanwege grote drukte bij PostNL kan de levertijd momenteel helaas langer zijn dan u van ons gewend bent.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema