Het nieuwe lijden

Het nieuwe lijden

de studenten van Arnold Grunberg

In 2005 gaf Arnon Grunberg aan de Technische Universiteit in Delft de masterclass 'De techniek van het lijden'. Deze collegereeks resulteerde in het najaar van 2005 in de uitgave De techniek van het lijden, waarin onder andere de machines besproken werden die de studenten ontworpen hadden: machines die doen lijden en machines die zelf lijden.

Met dertien van zijn studenten werkte hij verder aan wat een 'Handboek voor het Lijden' zou gaan worden hoe moet je precies genoeg lijden om zo goed mogelijk te leven. Want waar alles pijnloos verloopt, dreigt het leven aan saaiheid ten onder te gaan. Pijn is goed, maar dosering luistert nauw. Over deze wankele balans schreven de studenten zeer uiteenlopende teksten, die nu gebundeld zijn in Het nieuwe lijden.

In zijn inleiding noteert Arnon Grunberg: 'Lijden is niet alleen onoverkomelijk en waarschijnlijk vaak ook nuttig, er zitten zeer prettige kanten aan dat lijden.'

€ 7,00

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
Tweedehands
Goed
Winkel € 7,00

Voor 16:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Vandaag besteld, vandaag in huis.

Gratis, binnen de ring van Amsterdam

Reserveren en ophalen op het Rokin.

ISBN
9789038890128
Uitgever
Nijgh & van Ditmar
Druk vanaf
1e
Taal
Nederlands
Bladzijden
135 pp.
Bindwijze
Paperback
Rubriek
Literatuur

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema