Verdwenen boeken

Verdwenen boeken

In Verdwenen boeken beschrijft Heerma van Voss (Amsterdam, 1990) niet alleen de ‘werdegang’ van Babel & Voss, maar ook hoe zijn herinneringen aan het kleine uitgeverijtje vermengd raken met zijn herinneringen aan de wat oudere uitgever van Babel & Voss. Gedurende zijn hele jeugd, vanaf de crèche, was hij de beste vriend van Reinjan Mulders zoon Gijs Mulder. Elk jaar ging hij minstens één keer met hem mee op vakantie naar het Engelse badplaatsje Dovercourt. Bleef hij niet bij Babel & Voss als ‘redacteur Nederlandse fictie’ om die kindertijd – en die Engelse vakanties – nog even voort te laten duren? Bij wijze van afscheid, van Babel & Voss en alles wat daarbij hoort, reist de ik-figuur in de winter van 2019-2020 nog één keer met de Stena-Line terug naar Dovercourt, op zoek naar de weldadige rust die hij zich van daar herinnerde, op zoek naar de verloren tijd: ‘Nooit heeft het idee me verlaten dat er méér in Dovercourt zit. Dat ik er nog iets mee moet. Waarom is dit Engelse badplaatsje niet zoals veel plekken uit mijn jeugd naar de periferie van mijn geheugen verdwenen? Is het omdat ik Reinjan door uitgeverij Babel & Voss ben blijven zien? Of verlangde ik, altijd als hij weer nieuwe plannen maakte voor nieuwe titels en nieuwe boekenreeksen, weer even terug naar de behaaglijke overzichtelijkheid van onze vakanties vroeger, zonder ruis, en zonder al te grote verwachtingen?’

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
Nieuw Winkel Rokin € 10,00

We streven naar voor 23:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Vandaag besteld, vandaag in huis.

U betaalt hiervoor geen extra kosten, maar het standaard verzendtarief

Reserveren en ophalen op het Rokin.

Tweedehands
Goed
Winkel Rokin € 6,00

We streven naar voor 23:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Vandaag besteld, vandaag in huis.

U betaalt hiervoor geen extra kosten, maar het standaard verzendtarief

Reserveren en ophalen op het Rokin.

ISBN
9789464022414
Uitgever
Babel Voss Uitgevers
Taal
Onbekend
Bladzijden
55 pp.
Bindwijze
Paperback
Rubriek
Literatuur

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Let op: vanwege grote drukte bij PostNL kan de levertijd momenteel helaas langer zijn dan u van ons gewend bent.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema