Gedreven

Gedreven

de hang naar perfectie van Ruud van Nistelrooij

Boek gedreven Boek Gedreven - Ruud van Nistelrooij en zijn hang naar perfectie. Soms wordt hij er zelf horendol van, die welhaast ziekelijke drive om de beste te zijn. Maar om die gedrevenheid wordt Ruud van Nistelrooij juist het meest geprezen. Het is de basis voor zijn doelpuntenproductie voor onder meer PSV, Manchester United, Real Madrid en het Nederlands elftal. Hoe is dat fanatisme in zijn lichaam geslopen? En waarin uit zich dat? In zijn fameuze driftbuien uiteraard. Maar Ruud van Nistelrooij is fanatiek in alles: als hij revalideert van zijn ernstige knieblessure, als hij zich bemoeit met de spelling van zijn achternaam op wedstrijdshirts. Hij werd er kampioen in drie landen mee - en topscorer! Fascinerende voetballer, hoe dan ook. Sympathieke vent, maar niet altijd even sympathiek. In dit boek wordt daarover niet gezwegen.

Verkocht

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
ISBN
9789071359064
Uitgever
de Buitenspelers
Taal
Nederlands
Bladzijden
332 pp.
Bindwijze
Gekartonneerd
Rubriek
Sport en spel overig

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema