The low sky in pictures

The low sky in pictures

understanding the Dutch : the book that makes the Netherlands feel familiar

Dit land onder zijn lage hemel, we willen er leven en we voelen ons thuis. Zelfs als we onze nationale vlag aan de andere kant van de wereld hebben geplant en daar gelukkig zijn, blijft de liefde hangen. Niet alleen in woord, maar ook in beeld. Dit boek is een poging zulke beelden zichtbaar te maken. Een aantal fotografen is de vraag voorgelegd hoe zij zich door Nederland laten inspireren. In plaats van een tekstueel verhaal is hun gevraagd een beeldverhaal te maken. Dat beeldverhaal is thans verschenen. Han van der Horst, auteur van 'The low Sky' en 'De lage hemel' schreef er op zijn vertrouwde eigenzinnige wijze een tekst bij, zodat dit boek niet alleen een beeldverhaal op zich is, maar beeld en verhaal tegelijk. Van wie we zijn. Wat we zijn. En hoe we zijn in die dierbare put aan de Noordzee. Zo worden stuk voor stuk de centrale karakteristieken van de Nederlanders treffend in beeld gebracht: het egalitaire, het praktische, het georganiseerde en de koopmansgeest. Een ideaal cadeauboek.

€ 10,00

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
Tweedehands
Goed
Winkel Rokin € 10,00

We streven naar voor 23:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Vandaag besteld, vandaag in huis.

U betaalt hiervoor geen extra kosten, maar het standaard verzendtarief

Reserveren en ophalen op het Rokin.

ISBN
9789055941148
Uitgever
Scriptum
Druk vanaf
1e
Verschenen
01-01-1998
Taal
Engels
Bladzijden
144 pp.
Bindwijze
Gekartonneerd
Rubriek
Reizen algemeen
Illustraties
Francis van Arkel

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Let op: vanwege grote drukte bij PostNL kan de levertijd momenteel helaas langer zijn dan u van ons gewend bent.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema