Goddelijke brulapen

Goddelijke brulapen

Essays over de rol van mannen, vrouwen en relaties in een veranderende, multiculturele samenleving.

Hoe belangrijk zijn hoge hakken in het leven van Hillary Clinton? Waarom zijn de v rouwelijke speurneuzen van Nicci French zo succesvol? Waar is de metroman die zijn teennagels lakt gebleven? In Goddelijke brulapen schrijft Stine Jensen over vrouwelijkheid, mannelijkheid en multiculturalisme. Of het nu gaat om de literaire zelfvergroting van Connie Palmen of het verlangen te verdwijnen van Joost Zwagerman, met een wervelende pen schrijft Stine Jensen over belangwekkende fenomenen uit de hedendaagse cultuur.

Goddelijke brulapen gaat over de vrouw aan de liaan en de brullende berman die bier, seks en humor wil. Intussen wordt het politieke wereldtoneel steeds grimmiger. De angst voor de orint rukt op. Zijn we bang voor bijna alles? Goddelijke brulapen is een sprankelend en bevlogen boek over hunkerende mannen en vrouwen die worstelen met hun identiteit, over de beeldvorming van de ander in het westen, en over seks en liefde in multiculturele tijden.

€ 8,00

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
Tweedehands
Goed
Winkel € 8,00

We streven naar voor 16:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Vandaag besteld, vandaag in huis.

Gratis binnen de ring van Amsterdam.

Reserveren en ophalen op het Rokin.

ISBN
9789035131903
Uitgever
Bert Bakker
Druk vanaf
1e
Taal
Nederlands
Bladzijden
308 pp.
Bindwijze
Paperback
Rubriek
Literatuur

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema