Mister jiu's in chinatown

Mister jiu's in chinatown

Recipes and Stories from the Birthplace of Chinese American Food

The acclaimed chef behind the Michelin-starred Mister Jiu’s restaurant shares the past, present, and future of Chinese cooking in America through 90 mouthwatering recipes.
 
“Brandon Jew’s affection for San Francisco’s Chinatown and his own Chinese heritage is palpable in this cookbook, which is both a recipe collection and a portrait of a district rich in history.”—Fuchsia Dunlop, James Beard Award-winning author of The Food of Sichuan

 
Brandon Jew trained in the kitchens of California cuisine pioneers and Michelin-starred Italian institutions before finding his way back to Chinatown and the food of his childhood. Through deeply personal recipes and stories about the neighborhood that often inspires them, this groundbreaking cookbook is an intimate account of how Chinese food became American food and the making of a Chinese American chef.
 
Jew takes inspiration from classic Chinatown recipes to create innovative spins like Sizzling Rice Soup, Squid Ink Wontons, Orange Chicken Wings, Liberty Roast Duck, Mushroom Mu Shu, and Banana Black Sesame Pie. From the fundamentals of Chinese cooking to master class recipes, he interweaves recipes and techniques with stories about their origins in Chinatown and in his own family history. And he connects his classical training and American roots to Chinese traditions in chapters celebrating dim sum, dumplings, and banquet-style parties.
 
With more than a hundred photographs of finished dishes as well as moving and evocative atmospheric shots of Chinatown, this book is also an intimate portrait—a look down the alleyways, above the tourist shops, and into the kitchens—of the neighborhood that changed the flavor of America.

€ 42,50

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
Nieuw Winkel Rokin € 42,95

We streven naar voor 23:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Vandaag besteld, vandaag in huis.

U betaalt hiervoor geen extra kosten, maar het standaard verzendtarief

Reserveren en ophalen op het Rokin.

Nieuw Externe leverancier € 42,50

Afwijkende levertijd: 5 werkdagen.

ISBN
9781984856500
Uitgever
Random House US
Druk vanaf
1e
Verschenen
09-04-2021
Taal
Engels
Bladzijden
304 pp.
Bindwijze
Overig Hardback
Rubriek
Kookboeken

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Let op: vanwege grote drukte bij PostNL kan de levertijd momenteel helaas langer zijn dan u van ons gewend bent.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema