De essentie van netwerken

De essentie van netwerken

Netwerken is inspirerend, stimulerend en uitdagend. Maar niet als jij je er niet gelukkig bij voelt en je het voornamelijk doet omdat het `er nu eenmaal bij hoort'. Kies voor een manier van netwerken die bij jou past, zodat netwerken een tweede natuur voor je wordt. Dan ontwikkel je moeiteloos waardevolle persoonlijke relaties die je oneindig veel opleveren, of het nu gaat om opdrachten, informatie, steun of een baan. Je netwerk is dan een waardevolle bron waarvan de stroom als vanzelf naar je toekomt. Dit boek laat je zien hoe je je eigen stijl in netwerken ontwikkelt. De essentie van netwerken wordt uiteengezet in de volgende aandachtsgebieden: - Wat is netwerken eigenlijk en wat maakt dat het zo goed werkt? - Hoe kun je jezelf op de kaart zetten, authentiek zijn en plezier hebben in netwerken? - Hoe ziet je netwerk eruit en hoe dynamisch is het? - Wat vraagt netwerken van je? - Wat geeft je netwerk je allemaal terug, telkens weer? Er is niet n juiste manier van netwerken, er zijn vele manieren, zoveel als er mensen zijn. Maar jw manier is de enige manier die voor jou werkt! Ria de Jong is tekstschrijver, ideeëncoach en zelfstandig ondernemer. Ze is gefascineerd door de mogelijkheden die netwerken en creatief denken bieden, zowel professioneel als persoonlijk. Haar bedrijf Syracuse * città dell'idee begeleidt en stimuleert organisaties, ondernemingen en individuen om hun blik te verruimen en meer mogelijkheden te ontdekken met behulp van netwerken, creatief denken en ideeënmanagement. Daarnaast onderneemt Syracuse eigen initiatieven en ontwikkelt ideen om het leven en onze leefomgeving te veraangenamen.

Verkocht

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
ISBN
9789052615493
Uitgever
BIM Media BV
Druk vanaf
1e
Verschenen
04-10-2006
Taal
Nederlands
Bladzijden
160 pp.
Bindwijze
Paperback
Rubriek
Management algemeen

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema