Blijven eten

Blijven eten

recepten voor een gezonde wereld

In Blijven Eten neemt Lars Charas ons mee op een reis langs topkoks en wetenschappers in 25 landen om oplossingen te vinden voor het vraagstuk 'Hoe kunnen we met alle mensen op deze planeet nog lekker blijven eten?'. Dit boek kijkt vooruit, naar een toekomst waarin we blijven eten, maar wel gedwongen worden om andere keuzes te gaan maken over wat er op ons bord belandt. Die toekomst is dichterbij dan we denken, dus we kunnen daar maar beter nú al over gaan nadenken.

In Blijven Eten schets Lars een mondiaal beeld van ons eten en eetculturen in relatie tot tientallen duurzaamheidsthema's, en hij vertaalt dit naar praktische richtlijnen en culinaire experimenten die ons allen een lach op het gezicht zullen geven. Vele van de topkoks die in Netflix series als Chef's Table te zien zijn en inmiddels bekendheid genieten onder grote groepen consumenten, hebben bijgedragen aan dit boek. In het boek staan 40 interviews en 70 recepten, waardoor het het eerste toegankelijke consumentenboek over het wereldvoedselvraagstuk is geworden. Een absolute noodzaak voor de geïnteresseerde professionele én thuiskok.

Lars Charas is de inhoudelijke coördinator van een mondiale beweging voor koks voor duurzaamheid. Blijven Eten wordt door koksopleidingen in diverse delen van de wereld gebruikt voor hun duurzaamheidseducatie en komt in 2018 tevens in het Engels en Zweeds uit. Het boek heeft in mei 2017 de Gourmand Award voor het beste digitale kookboek ontvangen en heeft positieve recensies gekregen in onder andere National Geographic Magazine en Finedining Lovers.

€ 29,99

Waarom bestellen bij Scheltema

Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Sinds 1853 de mooiste boekhandel van Nederland!

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
Nieuw Webshop € 29,99

Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Gratis thuisbezorgd

Nieuw Winkel € 29,99

Voor 16:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Gratis thuisbezorgd

Vandaag besteld, vandaag in huis.

Gratis, binnen de ring van Amsterdam

Reserveren en ophalen op het Rokin.

ISBN
9789021567983
Uitgever
Kosmos Uitgevers
Druk vanaf
1e
Verschenen
16-10-2017
Taal
Nederlands
Bladzijden
384 pp.
Bindwijze
Paperback
Rubriek
Kookboeken

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Nieuwe Nederlandstalige boeken worden gratis verzonden. Voor tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per boek. Er wordt € 1,- extra per boek gerekend bij verzending naar België.

Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
MINDBUSZEUS2 : scheltema