Zware zakken

Zware zakken

heavy bags-kunstenaarsboek

Of het nu om geologie draait, om het schrift, of om de cent: Serge Onnen is steeds op zoek naar de waarde van dingen. Hij legt daarbij verbindingen tussen verschillende werelden en giet zijn overdenkingen en bevindingen in de vorm van tekeningen, boeken, animaties, installaties of schaduwvoorstellingen. In veel van zijn werk komen handen voor, die vaak staan voor de ‘graaicultuur’ van onze hedendaagse maatschappij, maar ook de aandacht vestigen op de waarde van ambachten en handgemaakte producten. In zijn laatste boek, The Lost Cent, onderneemt Onnen een zoektocht naar de essentie van de kleinste eenheid in ieder monetair stelsel: de cent. Een ogenschijnlijk waardeloos muntje, maar toch bestaat het en heeft het wereldwijd betekenis in het monetaire systeem. Serge Onnen is docent aan Rietveld academie. Als kunstenaar werkt en exposeert hij over de hele wereld, van New York tot aan Beijing. Zo maakte hij ter ere van het Hudson-jaar in 2009 in New York het werk ‘Planetarium Monetarium’. In dit mini-planetarium namen muntjes van 1 cent uit alle windstreken de plaats van sterren in. Bezoekers konden dit monetaire stelsel niet met telescopen, maar met caleidoscopen bekijken. Door het Nederlandse ministerie van Financiën werd hij uitgenodigd om een herdenkingsmunt te ontwerpen voor het 100-jarige bestaan van het Vredespaleis in Den Haag. Onnen geeft over de hele wereld lezingen over zijn werk. In zijn ArtistTalk neemt hij toehoorders mee in zijn onderzoek naar begrippen als waarde en geld – een spannende exercitie voor de geest.

€ 6,00

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
Tweedehands
Goed
Winkel Rokin € 6,00

We streven naar voor 23:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Vandaag besteld, vandaag in huis.

U betaalt hiervoor geen extra kosten, maar het standaard verzendtarief

Reserveren en ophalen op het Rokin.

ISBN
9789080467910
Uitgever
Serge Onnen
Druk vanaf
1e
Taal
Nederlands
Bladzijden
48 pp.
Bindwijze
Gekartonneerd
Rubriek
Kunstgeschiedenis

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Let op: vanwege grote drukte bij PostNL kan de levertijd momenteel helaas langer zijn dan u van ons gewend bent.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema