Terug in de tijd

Terug in de tijd

vaderlandse geschiedenis in schetsen en portretten

We herkennen de jaartallen vaak nog wel, maar hoe zat het ook al weer? Koos Postema frist ons geheugen op en voert ons in bondige, levendige vertellingen langs markante feiten en illustratieve figuren mee terug in de tijd. Geschiedenisfeiten en verhalen die vroeger tot het kennispakket van de gemiddelde nederlander behoorden, zijn gaandeweg achter de horizon van een geschiedenisloos tijdperk verdwenen. Inmiddels begint het besef te dagen dat wie de historische feiten niet kent de grote samenhang niet ziet.
Dat besef heeft Postema ertoe bewogen een boek te schrijven waarin alle verhalen die vroeger bekend verondersteld werden de revue passeren: over de Noormannen bij Dorestad, de graven van Holland, de Beeldenstorm, de inname van Den Briel, de Slag bij Nieuwpoort, De gebroeders de Witt, de trein van 1839, Thorbecke, de mislukte revolutie van Troelstra, het bombardement van Rotterdam, de provobeweging en de grote digitale revolutie.
Koos Postema herinnerde zich de smakelijke verhalen die hij op school tijdens de geschiedenisles opgedist kreeg en bracht ze bijeen in Terug in de tijd, een leerzaam en meeslepend lees- en voorleesboek voor iedereen.

€ 5,00

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
Tweedehands
Goed
Winkel € 5,00

We streven naar voor 16:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Vandaag besteld, vandaag in huis.

Gratis binnen de ring van Amsterdam.

Reserveren en ophalen op het Rokin.

ISBN
9789029538336
Uitgever
De Arbeiderspers
Taal
Nederlands
Bladzijden
269 pp.
Bindwijze
Paperback
Rubriek
Geschiedenis algemeen

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema