Met z'n zessen in bed

Met z'n zessen in bed

De toekomst van liefde – van polyamorie tot relatiepillen en robots om verliefd op te worden

Liefde is een van de meest belangrijke en indringende ervaringen in het leven van de mens. Maar de liefde is momenteel razendsnel aan het veranderen. Er worden medicijnen uitgevonden om je verliefd te kunnen maken (- of houden!); er bestaan robots om seks mee te hebben en avatars die je perfecte partner beloven te zijn. Er wordt gestreden voor wetten om met meer dan twee mensen te mogen trouwen, bejaardenporno wint snel aan populariteit, je kunt seks hebben met iemand op duizenden kilometers afstand en tegelijkertijd is er een groeiende groep mensen die bewust, alleen blijft: de sologamisten.
Liefhebben is mens-zijn; het is een beleving die robots en algoritmes wel na kunnen doen, maar nog niet kunnen beleven. Liefde is ook een van de meest dwingende, sturende krachten in ons bestaan: we begaan er misdaden voor, breken harten, laat ons letterlijk en figuurlijk over grenzen gaan. Ons kunnen verbinden met anderen is de essentie van
mens-zijn: het maakt ons wie we zijn. Zonder contact met anderen groeien we niet, leren we niet, floreren we niet. Sterven we uit.
In Met z'n zessen in bed onderzoekt toekomst-antropoloog Roanne van Voorst hoe de liefde verandert. Aan de hand van sociologische en filosofische literatuur, maar ook door interviews met futuristen, ervaringsdeskundigen, uitvinders en vooral aan de hand van eigen, antropologisch onderzoek. Van de keer dat ze een sekspop huurde tot het testen en matchen van haar DNA met dat van haar partner; van het ervaren hoe het is om een digitale partner te hebben tot het uitproberen van relatiepillen.
Een fascinerende en zinnenprikkelende vooruitblik op de toekomst.

€ 20,99

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
Nieuw Externe leverancier € 20,99

Nog niet verschenen.Verschijnt op 25-1-2022

ISBN
9789463811057
Uitgever
Podium
Druk vanaf
1e
Verschenen
25-01-2022
Taal
Nederlands
Bladzijden
224 pp.
Bindwijze
Paperback
Rubriek
Literatuur

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Let op: vanwege grote drukte bij PostNL kan de levertijd momenteel helaas langer zijn dan u van ons gewend bent.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema