Donjon Ochtendgloren / 97 de jeugd vliegt uit

Donjon Ochtendgloren / 97 de jeugd vliegt uit

Donjon Zenit is de bekendste Donjon-reeks. In het onstuitbaar uitdijende universum van de verschillende Donjon-reeksen - Ochtendgloren, Avondschemer, Zenit, Parade, Monsters - gaat het gecombineerde genie van Lewis Trondheim en Joann Sfar in Ochtendgloren terug in de tijd, naar het ontstaan van de Donjon, de slottoren van de titel.
Munten tellen met meer dan drie tegelijk is voor de boefjes met wie dit verhaal opent een hele opgave. De lol gaat er helemaal af als Hyacint, op zijn manier een soort strijder tegen onrecht en alles wat verder vies en voos is, hun gestolen geld afneemt. Maar nu heeft Hyacint weer een probleem. Wat te doen met de geldbuidel? Hyacint kiest voor een donatie aan het weeshuis van de Zusters van de Veelkwabbigheid, waar men hem evenwel voor een aanrander aanziet. Tot overmaat van ramp, want in de Donjon-verhalen verloopt niets via de bekende weg, belandt Hyacint even later in een uiterst dubieus pand waar hij iets - tja, hoe zullen we het zeggen - opdoet. Iets wat een bezoek aan dokter Hippoliet noodzakelijk maakt. En daarna wordt het (lees: alles) alleen nog maar erger. Overigens tot genoegen van de lezer.
'Sfar en Trondheim scheppen een uniek oeuvre in het ritme van een levenswerk per jaar. Lachen, gieren, verbazen, deze twee draaien werkelijk nergens hun handen en voeten voor om.' - Martin Lodewijk
'Het Donjon-universum geeft Sfar en Trondheim een uitstekend excuus heerlijke, non-conformistische onzin op de wereld af te vuren.' - Geert de Weyer
'Donjon onderscheidt zich van andere fantasy-reeksen in zijn fijne humor, zijn onverwachte wendingen en zijn menselijke personages, ook al worden ze dan ge arneerd als eend of draak.' - Gert Meesters

€ 5,00

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
Tweedehands
Goed
Winkel € 5,00

We streven naar voor 23:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Vandaag besteld, vandaag in huis.

U betaalt hiervoor geen extra kosten, maar het standaard verzendtarief

Reserveren en ophalen op het Rokin.

ISBN
9789024554584
Uitgever
Luitingh-Sijthoff
Druk vanaf
1e
Verschenen
04-11-2006
Taal
Nederlands
Bladzijden
47 pp.
Bindwijze
Gekartonneerd
Rubriek
Strips

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Let op: vanwege grote drukte bij PostNL kan de levertijd momenteel helaas langer zijn dan u van ons gewend bent.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema