Sally Bone

Sally Bone

De Tweede Wereldoorlog is voor de jonge Sally Bone één groot avontuur. Om aan de bombardementen op Londen te ontsnappen wordt ze in een pleeggezin in het dorpje Chrishall geplaatst, waar ze al snel iedereen kent. Als er een einde aan de oorlog komt, moet zij terug naar haar familie in Londen. Een verdrietige Sally belooft haar pleegouders dat ze Chrishall nooit zal vergeten.

Jaren later gaat Sally op vakantie naar Amsterdam. Ze valt als een blok voor de charmes van een jonge Nederlandse onderwijzer, met wie ze drie jaar daarna trouwt. Sally begint haar eigen bedrijf, de herinneringen aan Engeland raken op de achtergrond. Maar als Sally een vreselijk ongeluk krijgt, houdt slechts één gedachte haar op de been: teruggaan naar het dorpje uit haar jeugd, waar ze zo gelukkig was...
Met Sally Bone schreef Sheila Fields een onweerstaanbare roman over het leven en de liefdes van Sally Bone, vol humor, tederheid, vriendschap en boven alles loyaliteit.

Sheila Fields werd geboren in Engeland, maar woont al jaren in Nederland. Ze was een van de eerste succesvolle zakenvrouwen in ons land en woont in Amsterdam. Al haar boeken zijn in het Nederlands en het Engels verkrijgbaar.

Vanaf € 8,00

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
Tweedehands
Goed
Winkel € 8,00

Door de coronacrisis is het zeer druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice langer duurt, excuses. We streven naar voor 16:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Vandaag besteld, vandaag in huis.

Gratis binnen de ring van Amsterdam.

Reserveren en ophalen op het Rokin.

Tweedehands
Goed
Winkel € 11,00

Door de coronacrisis is het zeer druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice langer duurt, excuses. We streven naar voor 16:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Vandaag besteld, vandaag in huis.

Gratis binnen de ring van Amsterdam.

Reserveren en ophalen op het Rokin.

ISBN
9789082433401
Uitgever
Smarty Pants
Verschenen
14-02-2016
Taal
Nederlands
Bladzijden
275 pp.
Bindwijze
Paperback
Rubriek
Literatuur

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema