Wat er niet meer is

Wat er niet meer is

Wat er niet meer is - midprice editie Susan Smit Midprice-editie van Susan Smits succesvolle korte roman Wat er niet meer is, waarin een man zijn heftige gevoelens voor Judith, zijn verongelukte grote liefde, opbiecht bij een prostituee Met Wat er niet meer is schreef Smit een liefdesverhaal vol muzikaliteit, passie en verlangen, in een opvallend heldere en zelfverzekerde stijl. Een indringende roman over een liefdesrelatie waarin de grens tussen leven en dood is geslecht - Theo Hakkert, GPD Een gloedvolle zoektocht naar erotiek, rouw en zielsverwantschap. Een ode aan de onvergankelijkheid van de liefde - Arthur Japin Susan Smit is in staat met woorden de niet-zichtbare wereld te suggereren of zichtbaar te maken - Jan Siebelink De dialogen zinderen van spanning () en de auteur heeft duidelijk zorg besteed aan haar fraai geformuleerde zinnen in dit originele en ontroerende liefdesverhaal - Boek Een boek waarin mystieke liefdesrelaties doordrongen zijn van het doodsbesef - Hugo Camps, Elsevier Het poëtische taalgebruik maakt inleven heel makkelijk - Marie Claire Susan Smit heeft een mooie, poëtische stijl gevonden om deze roman over liefde, muziek en passie vorm te geven. Het boek intrigeert en grijpt aan en bewijst maar weer dat Smit van vele schrijfmarkten thuis is - AM Magazine Schitterend. Heel knap hoe ze haar boodschap zo verdicht heeft opgeschreven en verweven met levenswijsheden en spirituele inzichten. Het boeide me van het begin tot het eind. Dit boek verdient alle aandacht van de wereld - Janneke Jonkman, Avantgarde Met Wat er niet meer is schreef Susan Smit een even korte als meeslepende roman over het geheim van aantrekkingskracht. Na haar veelbelovende debuutroman Elenas vlucht doet ze dat opnieuw met verve () om de lezer na een kleine 130 paginas verlangend naar meer achter te laten - Oene Kummer, Sp!ts Met deze roman zocht en vond Smit antwoorden op vragen wat liefde is, hoe je van iemand kunt houden maar die persoon toch verlaat, hoe begeerte in elkaar zit - Opzij

€ 7,49
Let op, dit is een ebook!

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

ISBN
9789048803477
Uitgever
Lebowski
Druk vanaf
1e
Verschenen
21-08-2009
Taal
Nederlands
Bindwijze
Ebook EPUB
Rubriek
Literatuur

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Let op: vanwege grote drukte bij PostNL kan de levertijd momenteel helaas langer zijn dan u van ons gewend bent.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema