Labyrintische genoegens

Labyrintische genoegens

een literaire wandeling door het Amsterdam van A.F.Th. van der Heijden

In Labyrintische genoegens zijn de locaties uit het leven en werk van A.F.Th. van der Heijden in de vorm van drie wandelingen aaneengeregen tot een afwisselende rondgang door Amsterdam.

In de romancyclus De tandeloze tijd is het Amsterdam van de jaren zeventig en tachtig het herkenbare decor van de belevenissen van Van der Heijdens alter ego Albert Egberts, advocaat Ernst Quispel en vele andere personages. Van der Heijden beschrijft de stad als een ondoorgrondelijk en beweeglijk doolhof van grachten, stegen en kroegen om in te verdwalen. Zelf woonde hij in fraaie panden aan de Leidsegracht, de Kloveniersburgwal en in Oud-Zuid en werkte daar aan zijn omvangrijke œuvre. Albert Egberts steelt echter noodgedwongen autoradio's en wordt tijdens krakersrellen bijna geroosterd op de brandende barricaden. En Ernst Quispel schuimt in zijn perioden van onbeheersbare drankzucht consequent 's stads talloze kroegen af.

Onno-Sven Tromp publiceerde eerder Wat doe jij in mijn stad? Een literaire wandeling door het Amsterdam van J.J. Voskuil en de dichtbundels Ramen en Vreemde eenden.

€ 12,50 € 5,00

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
Nieuw Winkel € 5,00

Door de coronacrisis is het zeer druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice langer duurt, excuses. We streven naar voor 16:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL

Vandaag besteld, vandaag in huis.

Gratis binnen de ring van Amsterdam.

Reserveren en ophalen op het Rokin.

ISBN
9789076314860
Uitgever
Lubberhuizen
Druk vanaf
1e
Taal
Nederlands
Bladzijden
95 pp.
Bindwijze
Paperback
Rubriek
Literatuur

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema