Werelderfgoed

Werelderfgoed

volledige gids van de mooiste plaatsen en bouwwerken op aarde

Werelderfgoed Volledige gids van de mooiste plaatsen en bouwwerken op aarde UNESCO Vijfde, herziene druk Dé gids met beschrijvingen van alle 936 sites op de UNESCO-Werelderfgoedlijst - De enige en volledige gids van alle UNESCO wereldgoedsites - Beschrijving en duidelijk kaartje met locatie bij elk monument - Ruim 670 schitterende foto's - Heruitgave bijgewerkt met de laatste aanwinsten op de Werelderfgoedlijst - Inclusief alle Nederlandse en Belgische werelderfgoederen Werelderfgoed neemt u mee op een indrukwekkende reis langs de meest uitzonderlijke cultuur- en natuurmonumenten ter wereld, verspreid over 153 landen. Algemeen bekend erfgoed als de Chinese Muur, de Akropolis in Athene en de Grand Canyon in de VS, maar ook minder bekend Werelderfgoed als de regenwouden in Australië en traditionele Ashantibouwwerken in Ghana. Ook al het Nederlands werelderfgoed staat erin: de grachtengordel van Amsterdam, de Waddenzee, de molens bij Kinderdijk, enz. UNESCO staat voor United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization. Alleen plaatsen of bouwwerken die voldoen aan de strenge eisen van het Werelderfgoedcomité worden op de Werelderfgoedlijst geplaatst. Een plek op de lijst blijkt vaak van onschatbaar belang voor het behoud van plaatsen en bouwwerken met een culturele en natuurlijke waarde en schoonheid. 'Ook voor wie nooit op reis gaat, is dit boekwerk een hebbeding. Mede dankzij het prachtige fotowerk blijf je erin kijken en bladeren.' Gooi- en Eemlander

€ 10,00

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
Tweedehands
Goed
Winkel Rokin € 10,00

We streven naar voor 23:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Vandaag besteld, vandaag in huis.

U betaalt hiervoor geen extra kosten, maar het standaard verzendtarief

Reserveren en ophalen op het Rokin.

ISBN
9789059564350
Uitgever
Fontaine Uitgevers B.V.
Druk vanaf
5e
Verschenen
23-02-2012
Taal
Nederlands
Bladzijden
0
Bindwijze
Paperback
Rubriek
Reizen algemeen

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Let op: vanwege grote drukte bij PostNL kan de levertijd momenteel helaas langer zijn dan u van ons gewend bent.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema