Terug naar Walden

Terug naar Walden

Geld maakt niet gelukkig, tenzij je Ruler Marsh heet. Hij is een ongenaakbare geldwolf in een genadeloze wereld. Ruler Marsh en diens familie werd ooit groot onrecht aangedaan. Vandaag is Ruler niet alleen stokoud, hij is ook de rijkste man ter wereld en wreekt zich door banken te doen vallen als dominostenen. Tot hij zelf aan het wankelen wordt gebracht. Op een ochtend wordt Ruler Marsh geroepen om alles achter zich te laten. De stem leidt hem van Manhattan naar het Brusselse Hilton. Op zijn zoektocht naar de herkomst van de stem maken we kennis met een handelaar in heel bijzondere 9/11-souvenirs, Frederik van Eeden, Laurel en Hardy (twee Guantánamofolteraars in ruste), de dood gewaande Steve Fossett en het hoertje Kitty. Die laatste neemt samen met Marsh de vlucht naar Hotel 't Paradijs in Wallem, haar Kempische geboortedorp. Terwijl koortsachtig naar Ruler Marsh wordt gezocht, razen de bank- en beurscrashes over de plasmaschermen. Het kan Ruler Marsh niet meer schelen. De kleine Lotte, Kitty's zusje, brengt hem tot inkeer. Bij de Duivelsplas in het Wallemse Rosenven leert hij dat hij, om de wereld alsnog van de ondergang te redden, terug moet, niet naar Wall Street maar naar Wilmington, waar hij als knaap de verkeerde keuze maakte.

€ 5,00

Waarom bestellen bij Scheltema?

Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Sinds 1853 de mooiste boekhandel van Nederland!

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
Tweedehands
Redelijk
Winkel € 5,00

Voor 16:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Vandaag besteld, vandaag in huis.

Gratis, binnen de ring van Amsterdam

Reserveren en ophalen op het Rokin.

ISBN
9789085422136
Uitgever
Manteau
Druk vanaf
1e
Verschenen
29-09-2009
Taal
Nederlands
Bladzijden
287 pp.
Bindwijze
Gekartonneerd
Rubriek
Literatuur

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema