Pip & Tip in dromenland

Pip & Tip in dromenland

Reeks: Pip

Over het boek:
Van premature kinderen is bekend dat zij moeite hebben om in slaap te komen, maar ook op tijd geboren kinderen kunnen problemen hebben met slapen. Immers, welke ouder kent niet de wanhoop als kinderen echt niet willen slapen. Het eindeloze zitten naast het bedje van het kindje, tot in de late uren. Het kan ook anders. Op basis van mijn ervaring met een te vroeg geboren kindje en een op tijd geboren kindje, die beide hoogsensitief zijn, heb ik met dit boekje in kindertaal geprobeerd een stappenplan te maken om zo te komen tot een goed slaappatroon van het kindje waar het hele gezin wel bij vaart.

Over de auteur:
Yolanda Oenen-van Dijk heeft zelf twee kinderen die hoogsensitief zijn. Eén is te vroeg geboren en de andere op tijd. Van premature kinderen is bekend dat zij moeite hebben met in slaap vallen. Echter ook op tijd geboren kinderen kunnen daar last van hebben. Met dit boekje heeft Yolanda Oenen-van Dijk in kindertaal geprobeerd een stappenplan te maken om zo te komen tot een goed slaappatroon van het kindje waar het hele gezin wel bij vaart.

Op basis van haar ervaringen heeft zij de Pip-reeks geschreven. "Pip & Tip in dromenland" geeft weer hoe je om kunt gaan met kinderen die niet in slaap willen vallen.

Verkocht

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
ISBN
9789462951228
Uitgever
Proefschriftmaken B.V.
Druk vanaf
1e
Verschenen
01-03-2015
Taal
Nederlands
Bladzijden
25 pp.
Bindwijze
Gekartonneerd
Rubriek
Informatief

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Let op: vanwege grote drukte bij PostNL kan de levertijd momenteel helaas langer zijn dan u van ons gewend bent.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema