Slaap maar zacht lief klein konijntje

Slaap maar zacht lief klein konijntje

Reeks: Pip

Over het boek:
Een huisdier verliezen kan een aangrijpende gebeurtenis zijn in het leven van een kind. Voor het verwerkingsproces is het belangrijk om als ouder de dood van een dier bespreekbaar te maken. In dit boekje heb ik geprobeerd hiervoor een handvat te geven.

Over de auteur:
Yolanda Oenen-van Dijk heeft zelf twee kinderen die hoogsensitief zijn. De dood van een huisdier kan bij kinderen hard aankomen. In het bijzonder bij hoogsensitieve kinderen. Het effect van de dood van een huisdier en hoe ermee om te gaan wordt in dit deel van de Pip-reeks uiteengezet. Op basis van haar ervaringen heeft zij de Pip-reeks geschreven. "Slaap maar zacht lief klein konijntje" geeft weer hoe je dood van een huisdier met een kind kan bespreken.

Verkocht

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
ISBN
9789462951211
Uitgever
Proefschriftmaken B.V.
Druk vanaf
1e
Verschenen
01-03-2015
Taal
Nederlands
Bladzijden
25 pp.
Bindwijze
Gekartonneerd
Rubriek
Informatief

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema