Anna deel 3 - Annie, 3 cd's

Anna deel 3 - Annie, 3 cd's

luisterboek

Op grond van correspondentie, aangevuld met tientallen interviews en een schat aan ander onbekend materiaal - waaronder niet eerder gepubliceerde brieven aan haar beste vriendinnen en nieuw ontdekt werk – reconstrueerde Annejet van der Zijl met veel gevoel voor detail en historische context het leven van Annie M.G. Schmidt. Het derde en laatste deel van de trilogie Anna beslaat de periode 1981 tot 1995. Waarin wordt verteld over de laatste jaren van het leven van Annie M.G. Schmidt. Het loopt toch uit op een happy end – al was dat wel een heel ander dan Annie M.G. Schmidt aanvankelijk voor zichzelf had gehoopt. Annemarie Prins is allround theatermaakster, die in 1961 debuteerde als actrice. Zij schrijft en speelt haar eigen, vaak autobiografi sche teksten. Tweemaal nam zij het initiatief tot het oprichten van groepen waarvan zij de regisseur en artistiek leider was, zoals de politieke theatergroep Terzijde. Daarnaast was Annemarie Prins te zien op de televisie. In 1998 maakte zij indruk als de eigenzinnige oude zus van Annet Nieuwenhuyzen in de serie Oud Geld. In de serie Annie M.G. speelt Annemarie Prins de ‘oude’ Annie.

€ 7,00

Waarom bestellen bij Scheltema?

Vanaf €15,- aan nieuwe Nederlandstalige boeken gratis verzending.

Gratis retourneren.

Boektype Verkrijgbaar in extra informatie Voorraad Prijs Levertijd Uw bestelling
Tweedehands
Goed
Winkel € 7,00

Door de coronacrisis is het zeer druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice langer duurt, excuses. We streven naar voor 16:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Vandaag besteld, vandaag in huis.

Gratis binnen de ring van Amsterdam.

Reserveren en ophalen op het Rokin.

ISBN
9789047609803
Uitgever
Rubinstein b.v.
Druk vanaf
1e
Verschenen
24-06-2010
Taal
Nederlands
Bladzijden
0
Bindwijze
Luisterboek
Rubriek
Ongecatoriseerd

Bij een bestelling kunt u online direct afrekenen. U kunt betalen met iDeal, Master Card, Visa, American Express, Paypal, Mister Cash en de Digitale Boekenbon. Vanzelfsprekend worden deze gegevens ook over een beveiligde (SSL) verbinding verstuurd waarmee uw veiligheid is gegarandeerd.

Verzendkosten en levertijden

Alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15 verzenden wij gratis, daaronder betaalt u € 1,95.  Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.


Over het algemeen worden nieuwe Nederlandstalige boeken die u voor 23.00 bestelt, de volgende dag thuisbezorgd. Tweedehands boeken en ramsj worden op werkdagen dagelijks verzonden. Als u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, heeft u de boeken meestal de volgende dag in huis.

Reserveren

Nieuwe, tweedehands boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering direct online betalen of u betaalt bij het afhalen van uw reservering in de winkel. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'.

Loading...

.
pro-mbooks1 : scheltema