Verzendingen

Levertijden

Let op: vanwege grote drukte bij PostNL kan de levertijd momenteel helaas langer zijn dan u van ons gewend bent. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u te leveren.

Voor de meeste bestellingen geldt; op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende dag in huis. Er zijn echter een aantal uitzonderingen:

1. De levering wordt verzorgd door PostNL. Brievenbuspost wordt op alle dagen geleverd m.u.v. zondag en maandag. Pakketten worden op alle dagen geleverd m.u.v. zondag. Het kan dus zijn dat uw boek er langer over doet, omdat PostNL het boek op die dag niet levert. Echter, boeken die wij in de winkel op voorraad hebben, kunnen we wel op zondag en maandag (binnen de ring van Amsterdam) leveren.

2. Nieuwe boeken worden op dit moment direct bij de leverancier besteld. Voor de meeste van deze boeken geldt de 24-uurslevering. Sommige van deze boeken hebben echter een langere levertijd. Deze levertijd varieert tussen de 2 en 7 werkdagen.

3. Soms komt het voor dat een boek tijdelijk niet leverbaar is omdat deze bijvoorbeeld in herdruk is. De leverancier handelt de bestelling dan af zodra het boek weer is uitgebracht.

Wilt u graag weten wanneer uw boek wordt bezorgd? Stuur dan een e-mail naar klantenservice@scheltema.nl en vermeld daarbij uw ordernummer en de titel of ISBN van het boek dat u heeft besteld.

Verzendkosten

Gratis verzending op alle nieuwe Nederlands- en Engelstalige boeken en het ramsj-assortiment vanaf € 15. Daaronder betaalt u € 1,95. 

Bij anderstalige en tweedehands boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Bestellingen van boven de € 50 op het anderstalige- en tweedehands assortiment verzenden wij (binnen Nederland) gratis

Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.

Afhalen

Omdat we winkel momenteel gesloten is, is het helaas niet mogelijk om uw bestelling af te halen.

 

pro-mbooks1 : scheltema