Verzendingen

Verzendkosten

Gratis verzending op alle nieuwe, Nederlandstalige boeken boven de € 15, daaronder betaalt u € 1,95. 

Bij tweedehands, ramsj en anderstalige boeken betaalt u € 1,95 + € 0,95 per besteld boek. Gratis verzending van tweedehands, ramsj of anderstalige boeken vanaf € 50 (alleen in Nederland). Ook voor combinaties van tweedehands, ramsj of anderstalige boeken boven de € 50 is de verzending gratis.

Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.

Levertijden

Voor de meeste bestellingen geldt; op werkdagen voor 21:00 besteld, de volgende dag in huis. Er zijn echter een aantal uitzonderingen:

1. De levering wordt verzorgd door PostNL. Brievenbuspost wordt op alle dagen geleverd m.u.v. zondag en maandag. Pakketten worden op alle dagen geleverd m.u.v. zondag. Het kan dus zijn dat uw boek er langer over doet, omdat PostNL het boek op die dag niet levert. Echter, boeken die wij in de winkel op voorraad hebben, kunnen we wel op zondag en maandag (binnen de ring van Amsterdam) leveren.

2. Nieuwe boeken worden op dit moment direct bij de leverancier besteld. Voor de meeste van deze boeken geldt de 24-uurslevering. Sommige van deze boeken hebben echter een langere levertijd. Deze levertijd varieert tussen de 2 en 7 werkdagen.

3. Soms komt het voor dat een boek tijdelijk niet leverbaar is omdat deze bijvoorbeeld in herdruk is. De leverancier handelt de bestelling dan af zodra het boek weer is uitgebracht.

Wilt u graag weten wanneer uw boek wordt bezorgd? Stuur dan een e-mail naar klantenservice@scheltema.nl en vermeld daarbij uw ordernummer en de titel of ISBN van het boek dat u heeft besteld.

pro-mbooks1 : scheltema