Verzendingen

Levertijden

Let op: in verband met grote drukte, kunnen leveringen van PostNL vertraging oplopen.

Vanwege Brexit is het helaas mogelijk dat uw bestelling vanuit het buitenland er langer over doet om in Nederland aan te komen.

Voor de meeste bestellingen geldt: op werkdagen voor 23:00 besteld, de volgende dag in huis. Er zijn echter een aantal uitzonderingen:

1. De levering wordt verzorgd door PostNL. Brievenbuspost wordt op alle dagen geleverd m.u.v. zondag en maandag. Pakketten worden op alle dagen geleverd m.u.v. zondag. Het kan dus zijn dat uw boek er langer over doet, omdat PostNL het boek op die dag niet levert. Echter, boeken die wij in de winkel op voorraad hebben, kunnen we wel op zondag en maandag (binnen de ring van Amsterdam) leveren.

2. Nieuwe boeken worden op dit moment direct bij de leverancier besteld. Voor de meeste van deze boeken geldt de 24-uurslevering. Sommige van deze boeken hebben echter een langere levertijd. Deze levertijd varieert tussen de 2 en 7 werkdagen.

3. Soms komt het voor dat een boek tijdelijk niet leverbaar is omdat het bijvoorbeeld in herdruk is. De leverancier handelt de bestelling dan af zodra het boek weer is uitgebracht.

Wilt u graag weten wanneer uw boek wordt bezorgd? Stuur dan een e-mail naar [email protected] en vermeld daarbij uw ordernummer en de titel of ISBN van het boek dat u heeft besteld.

Verzendkosten

Gratis verzending binnen Nederland vanaf 15 november 2021 tot 1 januari 2022. 

Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gerekend. Bij verzending naar Duitsland rekenen wij € 20 per bestelling. Naar overige landen verzenden wij niet.

Afhalen

U kunt uw bestelling uiteraard ook in de winkel komen afhalen. U kunt hiervoor terecht bij onze klantenservice op de derde etage.

 

pro-mbooks1 : scheltema