25
mei

BookstoreBazaar: Sabrina Ghayour op bezoek bij Scheltema

zaterdag 25 mei 2019 13:00

BookstoreBazaar: Sabrina Ghayour op bezoek bij Scheltema

Zaterdag 25 mei is het BOOKSTOREDAY! Een groeiend fenomeen, nu ook in Amsterdam! Vandaag staat alles in het teken van de boekwinkels in Nederland, en dat is reden voor een feestje! We hebben daarom een aantal zeer interessante namen geregeld. En we starten met een wel zeer uitzonderlijke!

Sabrina Ghayour komt exclusief bij Scheltema op het kookeiland om haar nieuwste boek Bazaar te vieren! Deze internationaal vermaarde prinses van de Perzische keuken maakte eerder furore met Persiana, Sirocco en Feasts. Nu is het tijd voor een nieuw boekwerk vol heerlijke inspiratie. Tussen 13:00 en 15:00 uur kunt u Sabrina ontmoeten op ons kookeiland. Natuurlijk valt er veel lekkers te proeven, en wel bereid door de onvolprezen Sabien Bosman van STAALcatering. Een middag om niet te missen, tot dan!

Over 'Bazaar - vegetarische recepten uit het Midden-Oosten':

Vegetarische gerechten vol Midden-Oosterse smaken, geschikt voor iedere gelegenheid. Dat is 'Bazaar', het vierde boek van the golden girl van de Perzische keuken, Sabrina Ghayour. Na succestitels 'Persiana', 'Sirocco' en 'Feasts', waarin Sabrina laat zien dat haar manier van koken sensationeel en ongecompliceerd is, bewijst zij met 'Bazaar' dat vegetarisch koken niet moeilijk en voor iedereen haalbaar is. 'Bazaar' geeft vegetarische, Midden-Oosterse recepten in alle facetten: lichte snacks, comfort bowls, brood, salades voor ieder seizoen, hoofdgerechten die naar meer smaken, spectaculaire bijgerechten en zoete traktaties. Geserveerd op grote schalen om te delen. Maak zoete aardappelfritters met kurkuma en spinazie of gril halloumi en serveer op een flatbread met avocado en citroensalsa. Bereid vegetarische dolma met freekeh, pijnboompitten en granaatappelmelasse of couscous met geroosterde aubergine en wortel. 'Bazaar' geeft prachtige vegetarische gerechten zoals je ze nog niet eerder proefde!

MINDBUSZEUS2 : scheltema