10
okt

Kids workshop: Kinderyoga!

woensdag 10 oktober 2018 14:00

Kids workshop: Kinderyoga!

Is Yoga alleen voor baardige mannen en vrouwen in stretchie leggings? Nee hoor! Yoga is voor iedereen, en het is supergezond. Het is goed voor je lichaam (want sommige standen zijn best een uitdaging!) maar het is ook goed voor je geest. Want Yoga helpt je een beetje rust te vinden tussen alle huiswerk-eisen en aan-je-hoofd-zeurende ouders...

Wil je ook eens een lesje proberen? Dat kan gratis bij Scheltema! We hebben 2 sessies, eentje om 14 uur en ook om 14:45 uur. Het duurt een halfuurtje en je moet wel in gemakkelijke kleren komen natuurlijk! Voor iedereen van 4 tot 14.

Helen Purperhart geeft al jaren cursussen en coaching sessies voor kids. Haar nieuwste boek 'Kinderyoga, ontdek je superkracht' verschijnt binnenkort. Kijk maar eens op haar site: www.kinderyoga.nl.

 

Over 'Kinderyoga, ontdek je superkracht’:

De bekendste kinderyogadocent Helen Purperhart helpt om kinderen hun superkracht te laten ontdekken. Steeds meer kinderen ervaren druk en stress door school en hun sociale omgeving. Hierdoor kunnen ze slecht slapen, zijn druk, onzeker of angstig. Bij volwassenen helpt yoga om rust in hoofd en lijf te brengen, dit werkt minstens zo goed bij kinderen! Kinderyoga wordt niet voor niets steeds populairder. 'Kinderyoga, ontdek je superkracht' is geschikt voor wat oudere kinderen om zelf te doen maar ook uitstekend geschikt voor ouders om samen met hun kinderen te doen en natuurlijk voor (yoga) docenten. Aan de hand van aansprekende teksten en duidelijke tekeningen kun je de oefeningen uitvoeren.

‘We kunnen Helen gerust de moeder van de kinderyoga noemen. Ik ken haar als warm, creatief, flexibel en vol humor.’ – Heleen Peverelli , hoofdredacteur Yoga Magazine

MINDBUSZEUS2 : scheltema