Lezingen & Interviews

27
jan

Q&A: Marjolein Dubbers over 'Eet meer energie'

zondag 27 januari 2019 16:00

Marjolein Dubbers is een heuse goeroe aan het worden. Haar methode voor meer energie en een gezondere levensstijl geeft zoveel vrouwen een boost dat ze een hele schare volgelingen heeft inmiddels! Na 'Het energieke vrouwen voedingskompas' gaat ook haar boek 'Eet meer energie' als een tierelier. Daarom zijn we zeer verheugd dat Marjolein onze boekhandel aandoet voor een lezing, met een moment voor vraag en antwoord. Natuurlijk kun je ook een boek laten signeren. Iedereen (jong, oud, man, vrouw) is welkom bij ons op de vierde verdieping.

Lees verder
09
feb

Lezing: Els Snick over Joseph Roth & Stefan Zweig

zaterdag 9 februari 2019 17:00

Met enige trots kunnen we u melden dat we een exclusiefje hebben! Voor iedereen die houdt van de literatuur van Joseph Roth en Stefan Zweig. In samenwerking met Van Stockum in Den Haag halen we DE expert over de vriendschap tussen deze twee literaire goden naar Nederland! Els Snick zal bij ons een lezing houden naar aanleiding van het net verschenen boek 'Elke vriendschap met mij is verderfelijk'. Dit is de 300e publicatie van Privé-domein en dus daarom verdient het sowieso wat extra aandacht! U bent allen welkom te komen luisteren naar deze unieke lezing, bij ons op de vierde etage.

Lees verder
03
feb

Lezing: 'Wij zijn ons' van Mark van Ostaijen

zondag 3 februari 2019 15:00

We zeggen het vaker, maar we hebben weer iets speciaals!

Waarom is de discussie over Zwarte Piet heilzaam? Waar komt de Boze Witte Nederlander ineens vandaan? Waarom dragen we geen zwarte kleding meer bij een uitvaart? Is voetbal een nieuwe religie? Hoe moeten we terrorisme begrijpen? 

Deze vragen vallen onder het kopje Publieke Sociologie. En daar is Mark van Ostaijen in gespecialiseerd. Hij maakte afgelopen jaar furore met zijn nieuwe boek 'Wij zijn ons' en is nu een gewild lector door het hele land. En wij hebben hem ook! Kom luisteren en meedenken, want onze maatschappij gaat ons allen aan. Iedereen is welkom bij ons op de vierde etage, de lezing start om 15 uur.

 

Lees verder
MINDBUSZEUS2 : scheltema