20
mrt

Interview met Christopher Paolini

woensdag 20 maart 2019 17:00

Interview met Christopher Paolini

Fantasy-lezers opgelet: de Amerikaanse topauteur Christopher Paolini brengt een bezoek aan Scheltema! Op woensdag 20 maart om 17:00 uur geeft hij naar aanleiding van het verschijnen van De drietand, de heks en de draak een interview. Hoe vergaat het Eragon, na het einde van Erfenis? Fans van onder meer Game of Thrones, het werk van Tolkien en Starwars kunnen hun hart ophalen aan het oeuvre van Paolini. Onze favoriete fantasyschrijver zal geïnterviewd worden door Emma Louise Diest van Amsterdam FM. Na afloop zal Christopher Paolini uiteraard signeren. Kom langs voor een unieke ontmoeting met deze Amerikaanse hotshot!

 

Over De drietand, de heks en de draak:

Welkom terug in de wereld van Alagaësia! Het is jaren geleden dat Eragon het land verliet om de nieuwe generatie Drakenrijders te stichten. Nu ziet hij zich geconfronteerd met een zee aan verantwoordelijkheden: een drakenvesting opzetten, leveranciers aantrekken, drakeneieren bewaken en het hoofd bieden aan vijandige Urgals en arrogante elven. Maar een visioen van de Eldunarí, onverwacht bezoek, en een mysterieuze Urgal-legende bieden de nodige afleiding…

De drietand, de heks en de draak is een doorlopend verhaal met Eragon in de hoofdrol. Eindelijk leren we hoe het hem vergaat na het einde van Erfenis. Eragons avonturen worden afgewisseld met uitstapjes naar andere werelddelen en uittreksels uit manuscripten, waaronder de memoires van de onvergetelijke heks Angela de kruidenvrouw, geschreven door haar inspirator Angela Paolini. Verlies jezelf in de ongeëvenaarde fantasie van Christopher Paolini in dit meeslepende nieuwe avontuur dat verdergaat waar de Erfgoed-serie ophield.

pro-mbooks1 : scheltema