24
jun

Literair Café Scriptplus

zondag 24 juni 2018 14:00

Literair Café Scriptplus
Het Taalcentrum VU organiseert weer een Literair Café, en ditmaal bij Scheltema!
Tijdens deze gezellig informatieve middag zal er een lezing zijn, en een workshop Dialogen Schrijven, en natuurlijk is er ook tijd om te borrelen en te kletsen.
Thema
Het thema van het literair café van 24 juni is Debuteren. Waarmee maak je jouw verhaal onderscheidend? Wanneer maak je de stap naar een uitgever en hoe pak je dat eigenlijk aan? Tijd om hier meer over te weten te komen! We hebben een aantal oud-cursisten van Scriptplus te gast die inmiddels hun eerste of zelfs tweede boek hebben uitgebracht, en die hun ervaringen graag met je delen.
 
Speciale gast
Franca Treur debuteerde in 2010 met de bekroonde roman Dorsvloer vol confetti. Ze publiceerde sindsdien de romans De woongroep en Hoor nu mijn stem en de bundel kortel verhalen X&Y. Begin dit jaar verscheen de tweede bundel: Slapend Rijk. Naast romans en korte verhalen schrijft Franca Treur columns voor onder meer Trouw en De Groene Amsterdammer.
De workshop Dialogen Schrijven wordt gegeven door Marieke Groen.
 
Aanmelden
Deze middag is helemaal gratis, maar je dient je wel even op te geven. Meld je hier aan om vast een plekje en drankje te reserveren.
pro-mbooks1 : scheltema