Presentaties

31
jan

Presentatie: 'Dit en alles en heel het heelal' van Pim te Bokkel

donderdag 31 januari 2019 17:00

Deze donderdag de 31e presenteren we de nieuwste dichtbundel van Pim te Bokkel. Dit is extra feestelijk want het is de Week van de Poëzie! Het was even wachten na zijn vorige bundel 'Dit is hoe een storm ontstaat' uit 2013, maar nu is hij terug met gloednieuw werk! Je bent welkom te komen luisteren en een boek te laten signeren door deze wervelende poëet! Vanaf 17 uur, bij ons op de vierde etage.

Lees verder
10
feb

Presentatie: 'In je dromen ga jij' van Inge van der Krabben

zondag 10 februari 2019 16:00

'In je dromen ga jij' van Inge van der Krabben is een indrukwekkende familieroman over drie generaties Marokkaanse vrouwen in Nederland en het familiegeheim dat hen verbindt. Deze tweede roman van Inge van der Krabben wordt vandaag gepresenteerd bij Scheltema. U bent van harte welkom de officiële geboorte van dit nieuwe werk te komen vieren! 

Lees verder
07
feb

Presentatie: 'Adellijk wild' Maarten van Nispen tot Pannerden

donderdag 7 februari 2019 17:00

Op 7 februari 2019 verschijnt bij uitgeverij Magonia Adellijk Wild – een familiegeschiedenis, door Maarten van Nispen tot Pannerden. Dit persoonlijk verhaal duikt de geschiedenis in van een familie met een turbulent verleden. U bent welkom te komen luisteren naar dit opmerkelijk verhaal. De presentatie zal plaats vinden op de vierde verdieping en start om 17 uur. Tot dan!

Lees verder
MINDBUSZEUS2 : scheltema