28
mrt

GEANNULEERD Presentatie: 'Hart voor je lijf' van Annemieke Jansen en Joris Vermeulen

zaterdag 28 maart 2020 14:00

GEANNULEERD Presentatie: 'Hart voor je lijf' van Annemieke Jansen en Joris Vermeulen

Update: Scheltema wil de gezondheid van medewerkers en bezoekers waarborgen en is daarom tot nader order gesloten. Verder volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Online kunt u 24 uur per dag uw boeken bestellen. Wij vragen begrip voor deze beslissing. Bij vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice 020 – 5231413, via whatsapp 06 - 30138511 of via e-mail klantenservice@scheltema.nl.

Annemieke Jansen heeft, samen met haar zus Janine, al menig kookboek op haar naam staan. Hart voor je lijf is gemaakt in samenwerking met een andere 'partner in crime', en wel Joris Vermeulen. In dit fijne boek komen we erachter waarom de bewoners van bepaalde gebieden langer leven dan anderen, en, vooral, hoe we dat zelf ook kunnen doen. Hart voor je lijf wordt op zaterdag 28 maart om 14:00 uur op feestelijke wijze gepresenteerd, mét muzikale begeleiding van de band van Joris Vermeulen, Gibraltar. U bent van harte welkom!

Over Hart voor je lijf:

Waarom blijven de bewoners van bepaalde gebieden op aarde zo lang vief, waarom worden ze zo oud? Hoe wisten de negen broers en zussen Melis in het Sardijnse dorp Perdasdefogu gemiddeld 90-plus te worden? Het heeft allemaal te maken met voeding en met mentaliteit, sociale contacten en beweging. 

Cardioloog Annemieke Jansen schreef eerder met haar zus Janine Jansen twee kookboeken waarin de gezonde en zalige mediterrane keuken centraal staat. In Hart voor je lijf bundelt Annemieke al haar - wetenschappelijk onderbouwde - kennis van hart en bloedvaten, voeding en beweging. Je leert verse vis te herkennen en de kracht van thee, knoflook en donkere groenten. Waarom is suiker en transvet zo slecht voor je? Welke soorten olijfolie bestaan er en wat zijn daar de eigenschappen van?

In korte, leesbare teksten vertelt Annemieke je glashelder en niet zonder humor hoe je zonder al te veel moeite fitter kunt worden en gevaarlijke ziektes voorkomt. En dat allemaal zonder lekker eten en drinken overboord te gooien en te leven als een monnik in Somberland. Heb gewoon hart voor je lijf!

pro-mbooks1 : scheltema