20
sep

Presentatie: '30 Creatieve Workouts' van Ina Sok

vrijdag 20 september 2019 16:30

Presentatie: '30 Creatieve Workouts' van Ina Sok

Deze vrijdag 20 september worden wij uitgedaagd om eens lekker uit de box te denken! Het boek van Ina Sok dat vandaag gepresenteerd wordt is een fijne papieren versie van zo'n bedrijfstraining waar niemand van het kantoor naartoe wil. Dus nu lekker vanaf de bank werken aan je creativiteit! Want dat is te leren. Net als trainen in de sportschool, kun je je creatieve spieren oprekken en soepeler maken. Ina Sok houdt je geestelijk jong en flexibel, met haar eigen illustraties en leuke oefeningen.

Iedereen is welkom om het verschijnen van dit nieuwe handzame boek te vieren! Vanaf half vijf op de vierde etage! 

Over '30 Creatieve Workouts':

Elke organisatie heeft creativiteit nodig om flexibel en innovatief te blijven. Maar hoe word je eigenlijk creatiever?
 
Kijk de kunst af en laat je inspireren. Creatieve experts, zoals beeldend kunstenaars, ontwerpers, dansers, architecten, schrijvers en muzikanten weten als geen ander hoe je je creativiteit krachtig inzet. Hun flexibele houding, eigenzinnige kijk op complexe zaken en natuurlijke drive om te innoveren zijn aanstekelijk. Je wordt er blij van en je krijgt zin om aan de slag te gaan. Dát is de juiste houding om echt iets nieuws te bedenken.
 
Je bent niet creatief? Simpel: het is een kwestie van trainen. Versterk diepgaand je creativiteit met deze 30 workouts. Jij, je team én je organisatie zullen bruisen van de nieuwe ideeën. Maar let op: het is niet zonder risico! Misschien word je wel net zo eigenzinnig en vrij in je werk als de kunstenaars in dit boek. En creativiteit kan ook chaos brengen. Hoe ga je daarmee om?
 
Beeldend kunstenaar Ina Sok inspireert medewerkers, teams en managers in organisaties om buiten de vertrouwde kaders te werken. Naast haar kunstactiviteiten was ze veertien jaar werkzaam in een zakelijke omgeving, onder meer als teamleider en senior adviseur. In 30 Creatieve workouts komen haar persoonlijke ervaringen samen met wetenschappelijke inzichten en lessen van andere creatieven. Ze verzorgde zelf het artwork.

pro-mbooks1 : scheltema