16
apr

Presentatie: 'Aap noot lief' van Chariva

dinsdag 16 april 2019 17:30

Presentatie: 'Aap noot lief' van Chariva

Op dinsdag 16 april om 17:30 uur verblijdt Chariva ons weer met een prachtig nieuw boek. Deze keer boordevol inspiratie voor de persoon van wie je houdt. Het schattige 'Aap noot lief' ziet vandaag het daglicht en dat vieren we graag! De charmante Chariva is een graag geziene gast bij ons en dit is het derde boekje dat ze bij ons presenteert, wat het een extra feestelijke dag maakt wat ons betreft! Kom vooral het glas heffen op Chariva en haar nieuwste pennenvrucht, iedereen is welkom!

Over 'Aap noot lief':

Chariva gelooft dat houden van jezelf en anderen makkelijker is dan we denken. Deze bundel is een ode aan jou en aan de ander: je vader, je moeder, je geliefde of een kind. Hierin vind je advies en inspiratie voor elke dag. Draag Aap Noot Lief dicht bij je hart en leen er soms wat liefde uit.

Chariva (Hilversum, 25 januari 1984) is een Nederlandse schrijfster. Ze woont in Amsterdam. In 2015 debuteerde ze met 'Sinterklaas voor grote kinderen'. In 2016 won ze met dit boek de Hotze de Roosprijs, een prijs die jaarlijks aan de beste debuterende kinderboekenschrijver wordt uitgereikt. Vorig jaar was ze bij ons in de winkel voor de presentatie van 'Lijfgids, een reis door de pubertijd'.

MINDBUSZEUS2 : scheltema