19
feb

Presentatie: Diggy Dex 'Taalkunstenaars'

dinsdag 19 februari 2019 16:30

Presentatie: Diggy Dex 'Taalkunstenaars'

Diggy Dex in the house! De meest charmante rapper van Nederland komt naar Scheltema. Want zijn teksten zijn nu voor het eerst gebundeld in boekvorm. De eerste in de nieuwe serie 'Taalkunstenaars' waarbij de lyriek van performers speciale (literaire) aandacht krijgt.

Vandaag wordt deze rapbundel gepresenteerd met een klein feestje bij ons op de vierde etage. Je bent welkom om te toosten op deze volgende stap in de carrière van een markant en intrigerend artiest!

Over 'Taalkunstenaars'

De mooiste teksten van bekende artiesten nu in boekvorm. Met niet eerder uitgebracht materiaal en voorzien van een persoonlijke inleiding.

En als ik wist wat ik deed
Dan was ik allang verloren
Dus ik vraag ga je mee
Dan vergeten we de tijd

Diggy Dex is een van de bekendste Nederlandstalige rappers. Hij werkte samen met Paul de Munnik, Ali B, Eva de Roovere, JW Roy, Guus Meeuwis en vele anderen. Hij trad als eerste rapper op in een uitverkocht Carré. In dit boek leer je Diggy Dex kennen aan de hand van zijn lyrics, van zijn eerste teksten uit 2004 tot en met zijn nieuwste songs. Hij laat zien wie de persoon is die achter de artiest schuilgaat. Door de teksten zonder muziek te verzamelen, krijgen ze een nieuwe glans, een bijzondere breekbaarheid.

pro-mbooks1 : scheltema