10
jan

Presentatie: 'Gapen onder water' van Revka Bijl

donderdag 10 januari 2019 17:00

Presentatie: 'Gapen onder water' van Revka Bijl

Deze 10e januari presenteren we Gapen onder water, de debuutroman van Revka Bijl.

Met frisse stem en droge humor beschrijft Bijl hoe een jonge, net afgestudeerde vrouw haar weg zoekt in de wereld en inspiratie vindt op de meest onverwachte manier. Bijl heeft een geheel eigen stem en een bijzondere kijk op de wereld. In deze roman zullen veel millenials zich herkennen. Maar het is ook een universeel verhaal over het nastreven van dromen, het voldoen aan verwachtingen, succes, onzekerheid, jaloezie en vriendschap.

Kom vooral langs bij deze feestelijke presentatie op de vierde verdieping!

Over 'Gapen onder water':

Veda heeft geen reden onsuccesvol te zijn. Ze woont in een grote stad met eindeloze mogelijkheden en is net afgestudeerd. Toch lukt het haar niet een glorieus bestaan op te bouwen, iets wat haar beste vriendin moeiteloos voor elkaar krijgt. Wanneer Veda bevriend raakt met een elfjarig meisje, merkt ze dat ze nog verder uit de pas loopt. Is er iets mis met haar? Maar wat is normaal en hoe kan ze het worden?
Met frisse stem en droge humor beschrijft literair talent Revka Bijl hoe een jonge vrouw haar weg zoekt, en inspiratie vindt op de meest onverwachte manier.

Revka Bijl (1986) studeerde journalistiek en filmwetenschappen in Amsterdam. Gapen onder water is haar debuut. Ze schrijft romans, korte verhalen, poëzie en blogs.

MINDBUSZEUS2 : scheltema