17
jan

Presentatie: 'Het beste voor iedereen' van Erik Rozing

donderdag 17 januari 2019 17:00

Presentatie: 'Het beste voor iedereen' van Erik Rozing

Deze donderdag 17 januari presenteert Erik Rozing zijn prachtige boek 'Het beste voor iedereen'. Deze tweede roman komt na het opvallende en veelbelovende 'De Psychiater en het meisje' uit 2017. Vandaag wordt het eerste exemplaar wordt uitgereikt aan Marijke Schermer, en er is live muziek van Funk Feast. U bent allen meer dan welkom bij ons op de vierde verdieping! U kunt zich aanmelden via publiciteit@meulenhoffboekerij.nl. Tot dan!

Over 'Het beste voor iedereen':

De nieuwe roman van Erik Rozing, psychiater en auteur van het succesvolle debuut De psychiater en het meisje. Geschreven met vaart, humor en een gedegen kennis van de donkere uithoeken van de menselijke geest.

Stella is een intelligente, levendige jonge vrouw met een scherp gevoel voor humor, maar ze heeft ook borderline en kan zich ondanks jaren van therapie niet losmaken van haar verleden. Op haar zevenentwintigste wendt ze zich tot de Einder, een organisatie die haar helpt om aan dodelijke medicijnen te komen. Daar ontmoet ze Milou, een jonge filmmaker die een documentaire wil maken over haar zelfverkozen dood. In de weken voor het geplande overlijden beweegt ze Stella ertoe haar verhaal te vertellen. Als haar verleden zich ontvouwt tot een steeds complexere werkelijkheid, zoekt Milou contact met Stella’s voormalige psychiater, die haar dood op het laatste moment nog wil voorkomen.

MINDBUSZEUS2 : scheltema