29
feb

Presentatie: 'Viktor en het vuur' van Sarah Van Wolputte

zaterdag 29 februari 2020 16:00

Presentatie: 'Viktor en het vuur' van Sarah Van Wolputte

Binnenkort komt Viktor en het vuur uit bij uitgeverij STRESSED OUT: het allereerste kinderboek ter wereld (!) dat kinderen in sprookjesvorm vertelt over stress, burn-out en het zelf vinden van balans. 

Deze zaterdag 29 februari wordt dit splinternieuwe en fantasierijke hulpboek feestelijk gepresenteerd bij Scheltema, en u bent uitgenodigd! U bent meer dan welkom, vanaf vier uur, op de vierde verdieping.

 

Over Viktor en het vuur:

Het allereerste kinderboek dat stress, burn out en balans uitlegt in kindertaal. Een sprookje door Sarah Van Wolputte, met een voorwoord van psychiater Prof. Dr. Dirk De Wachter. In deze tijden waarin we massaal omvallen met een burn out, mogen we de kinderen niet vergeten. Waarom is mama toch zo vaak moe, boos of verdrietig? Juultje en haar broers Billie en Charlie begrijpen er niks van. En dan, opeens, is er Viktor, een gek sprookjesachtig mannetje, dat vertelt over zijn huisje zonder dak, een wilde rivier en vuurtjes bouwen.

'Vergeet de kinderen niet. Dit boek nodigt uit om op een creatieve en kindvriendelijke manier in dialoog te gaan.' - Dirk De Wachter

'Viktor en het vuur' is geschreven door Sarah Van Wolputte, zelf ex-burn-outer en (tijdens haar burn-out ook al) moeder van 3 kinderen. De gerenommeerde Belgische psychiater prof. dr.Dirk De Wachter schreef het voorwoord.

pro-mbooks1 : scheltema