Scheltema Kids

24
jul

Scheltema Kids Relax-uurtje!

woensdag 24 juli 2019 15:00

Op woensdagmiddag 24 juli van 15:00 tot 16:00 uur komt meditatieleraar Claire van Claire’s Mission naar Scheltema om één van haar favoriete prentenboekjes voor te lezen en een korte meditatieles te geven aan kids tussen de 4 en 10 jaar.

Tijdens dit Kids-Relax-Uurtje leren de kids wat zij kunnen doen wanneer zij niet kunnen slapen omdat de gedachtes in hun hoofd maar blijven komen, ontspannen en hoe fijn het is om soms zelfs helemaal niks te doen. En het is niet zomaar een les! Nee, want we gaan hele leuke dingen doen! Zo leest Claire een bijzonder verhaaltje voor uit een mooi prentenboek, gaan we leren mediteren en een bijzondere kleurplaat inkleuren. Het wordt super leuk, leerzaam en ontspannend! Doet ook jouw (klein)kind mee? Het is gratis, en begint om 15 uur op de kinderboekenafdeling!

Voor meer informatie over Claire, klik hier.

Lees verder
07
sep

De Amsterdamse Poppenkast: editie september 2019

zaterdag 7 september 2019 15:00

Het is de eerste zaterdag van september, dat kan maar één ding betekenen: Jan Klaassen komt langs! Op zaterdag 7 september om 15:00 uur is het weer tijd voor een spannend avontuur met de Amsterdamse Poppenkast. Ben je benieuwd naar de streken van deze kindervriend? Kom kijken naar deze speciale voorstelling op onze tweede verdieping!

Lees verder
03
aug

De Amsterdamse Poppenkast: editie augustus 2019

zaterdag 3 augustus 2019 15:00

Het is de eerste zaterdag van augustus, dat kan maar één ding betekenen: Jan Klaassen komt langs! Op zaterdag 3 augustus om 15:00 uur is het weer tijd voor een spannend avontuur met de Amsterdamse Poppenkast. Ben je benieuwd naar de streken van deze kindervriend? Kom kijken naar deze speciale voorstelling op onze tweede verdieping!

Lees verder
MINDBUSZEUS2 : scheltema