Scheltema Kids

24
mrt

Scheltema Kids: Knutselmiddag!

zondag 24 maart 2019 15:00

Zondag is de ultieme dag om lekker te knutselen. Om te vieren dat het boekenweek is maken we deze keer hele speciale boekenleggers! Alles wat je maakt mag je meenemen naar huis. Alle stiften, schaartjes, prittstiften liggen voor je klaar, en er is natuurlijk ook limo en iets (gezond) te snoepen. Kom creatief doen, op de tweede etage bij de kinderboeken, elke zondag van drie tot vier.

Lees verder
07
apr

De Amsterdamse Poppenkast: editie 2019!

zondag 7 april 2019 15:00

Het is de eerste zondag van april, dat kan maar één ding betekenen: Jan Klaassen komt langs! Op zondag 7 april om 15:00 uur is het weer tijd voor een spannend avontuur met de Amsterdamse Poppenkast! Ben je benieuwd naar de streken van deze kindervriend? Kom kijken naar deze speciale voorstelling op onze tweede verdieping!

Lees verder
31
mrt

Scheltema Kids: Knutselmiddag!

zondag 31 maart 2019 15:00

Zondag is de ultieme dag om lekker te knutselen. Om te vieren dat het boekenweek is maken we deze keer je eigen kleine boekje! Alles wat je maakt mag je meenemen naar huis. Alle stiften, schaartjes, prittstiften liggen voor je klaar, en er is natuurlijk ook limo en iets (gezond) te snoepen. Kom creatief doen, op de tweede etage bij de kinderboeken, elke zondag van drie tot vier.

Lees verder
MINDBUSZEUS2 : scheltema