Scheltema kookt!

18
okt

Scheltema kookt met SuriMAM!

donderdag 18 oktober 2018 17:00

Regelmatig bezoeken de dames van SuriMAM Cooking de keuken op onze tweede etage. Eén ding staat vast: dan gaat er overheerlijk Surinaams gegeten worden! Vorig jaar verscheen het eerste kookboek van de zussen Martha, Aretha en Moreen en inmiddels is het tijd voor deel twee! Op donderdag 18 oktober kunt u enkele recepten komen proeven. Njang Sweetie, tot dan!

Lees verder
03
nov

Scheltema kookt met Nora French

zaterdag 3 november 2018 14:00

Fast food ongezond? Niet per se! Nora French is gezondheidscoach en heeft daarnaast een druk gezin. Om niet te vervallen in ongezonde gewoontes, ging Nora op onderzoek uit naar goede, lekkere alternatieven die snel op tafel staan. Het resultaat: een overzichtelijk handboek boordevol heerlijke recepten voor de hele week. Op zaterdag 3 november om 14:00 uur vertelt Nora over haar werkwijze, geeft ze tips én laat ze ons het een en ander proeven. Tot dan!

Lees verder
20
okt

Scheltema kookt: Marike Bol met Oh My Pie!

zaterdag 20 oktober 2018 14:00

Marike Bol komt bakken! En daar worden we heel gelukkig van want dat kan ze ERG goed! En haar baksels zijn geschikt voor iedereen. LETTERLIJK! Of je nu niet tegen gluten kan, suiker als de vijand ziet, of een beetje gezonder wil doen (maar de gebakjes niet kan laten staan) bij Marike kan je terecht.

Kom genieten van taart en slimme baktips bij ons kookeiland op 20 oktober vanaf 14 uur!

Lees verder
10
nov

Foodmarket 2018!

zaterdag 10 november 2018 14:00

Traditiegetrouw gaat de Kookboekenweek van start met onze jaarlijkse Foodmarket! Op zaterdag 10 november kunt u tussen 14:00 en 17:00 uur komen proeven van de heerlijkste hapjes, bereid door maar liefst vijftig topchefs en kookboekenauteurs. Een winkel vol eetkramen, de mooiste kookboeken, lekkerste proeverijen en de leukste chefs: dat mag u niet missen! 

Lees verder
MINDBUSZEUS2 : scheltema