19
jan

Scheltema kookt: 'Klein' van Olivia Wong

zaterdag 19 januari 2019 14:00

Scheltema kookt: 'Klein' van Olivia Wong

Deze zaterdag hebben we een goed boek om de nieuwjaarsresoluties nog weer even wat kracht bij te zetten. Voor alle kleine mensen onder ons die wat gezonder willen doen. (ach en wat dat betreft kunnen we allemaal hier wel terecht...) Olivia Wong komt lekker koken en heeft verstand van speciale diëten, maar ook hoe je het lekker en leuk kan houden! Kom ontdekken en proeven en genieten!

Over '#KLEIN slanksucces voor de kleine vrouw':

Dé ‘must have’ Afslank- en Stylinggids voor de kleine vrouw. Kom jij ook altijd sneller aan dan je langere vriendinnen? Droom jij van een taille en een slank lichaam ondanks jouw lengte? Lukt het afvallen niet ondanks dat je je goed aan je eetplan houdt? Dan is dit hét boek voor jou. In #KLEIN vertel ik je het geheim van slanke kleine vrouwen. Ik ontdekte dat de meeste recepten niet afgestemd zijn op de calorie-behoefte van de kleine vrouw. Dit was mijn drive om dit (kook)boek voor jou te schrijven. Ik help je op weg naar een slanker en gezonder lichaam en deel waanzinnig lekkere recepten met je. Een kookboek speciaal voor jou als kleine vrouw waar ik mijn professionele én persoonlijke ervaringen met je deel.

Olivia Wong is ruim 27 jaar diëtist. Overgewicht en afslanken zijn haar specialiteit. Gedreven door de wetenschap en haar enthousiasme zijn haar dieetadviezen resultaatgericht.

MINDBUSZEUS2 : scheltema